Votar á, o votar en contra á.

20 Juliol, 2010 11:18
Publicat per martivi, General

En les darreres eleccions, sobretot les generals, molts ciutadans van votar en contra á, hi ha un segment de vot captiu, en tots els partits, que es mou mes per les coviccions personals o familiars, que no pas per la raó i fruit d´un analisi,  que ha fet, que ha complert de les pormeses fetes, etc. el seu partit , aquest es un vot captiu, que es dona molt a Espanya, no passa així en altres democrácies més arrelades. Qui te mes vot captiu es el PSOE, molta gent, prefreix no anar a votar, encara que la politica feta , sigui nefasta, tan per la societat com per els seus interessos.

La maquinaria electoral del PSOE, es de les millors, nomes cal fixar-nos en la darrera campanya, on van utilitzar sensa cap mena d´escrupul imatges distorsionades de liders Europeus de la dreta, presentant una imatge, cruel i ferotge, amb el lema de " si tu no vas ellos vuelven".

Ojalá haguessim tornat, el Pais ,no estaría en la ruina ,perqué si una cosa es va demostrar es que el centre-dreta espanyol sap governar, i ho está demostrant en els milers d´ajuntaments, diputacions i comunitats autonomes, espero evidentment la resposta tipica del sectari de torn que si el Gurtel, etc. etc, només cal respondre com va dir Jesús als qui volien lapidar a Maria Magdalena " qui estigui lliure de culpa que tiri la primera pedra".

Ara tocan les eleccions al Parlament de Catalunya, per conformar un arc parlamentari i elegir un President i el seu Govern, em fa gracia, la actitut de CiU, ara ja no diuen d´anar al notari, ni de reeditar el Tinell, el tema de les aliançes ho deixen per a desrpés, pero ailás, quan et troves amb un convergent, tot rien et diu, bé ara ens toca a nosaltres, som el vot útil per desalotjar el tripartit i a les generals ja ho teniu clar voaltres, perdó , avans cal que ens alcareixin unes quantes coses.

Primer, el PPC no está ni estará per aventures sececionistes ni sobiranistes que com a horitzó tinguin la independencia, nosaltres volem desenvolupar l ´Estatut, volem que Catalunya torni a esser el motor de Espanya, perqué nomes cal preguntar als empresaris catalans de qui son els seus principals clients, el comerç interior es la maxima prioritat i el que cal cuidar, amb politiques de suport i no de trabas com les linguistiques com ara.

Segon, el nostre objectiu son les persones no els territoris, el benestar, la llibertat, la sanitat, la educació no pot esser diferent en tota la nació, les bases de la ensenyança han d´esser les mateixes en totes les escoles del Pais, no es pot permetre que es reinventi la historia, donant per fet episodis epics nacionalistes que nomes existeixen en les mentalitats totalitaries dels governants actuals.

Tercer, al nostre partit el PPC, ens trovará aquells que per damunt de tot, presentin  porpostes, per aixecar la economía, per donar feina als milers d´aturats, que ja molts no reben ni un euro, per evitar el tancament de petitesi mitjanes empreses i comerços, que son els que de veritat, donen feina i crean riquesa, aixó per a nosaltres es prioritari i innegociable, per treballar per la llibertat de la gent, per el seu benestar, per millorar les condicions de les empreses, per donar uns serveis publics de qualitat a treves de infrestrucutures modernes, per donar suport als emprenedors i als innovadors, allí que estará el PPC, per parlar de Vegueríes, de embaixades al exterior, per abocar els diners a pous sensa fons com TV3, i les emisores de radio, i les subvencions als amics de la premsa i de la cultureta, etc etc. el PPC no hi será, perqué estimem Catalunya i els ciutadans no es mereixen que visionaris que volen una Catalunya de Matrix ens governin.

Aquestes properes autonomiques ens hi juguem molt,som l´únic vot útil, per tots els que volem una Catalunya, dins Espanya, que tenim arrels en tots els pobles de la nació i que ens sentim orgullosos tan de Catalunya com d´Espanya, el camí no es un PSC entregat als independentistes, ni tampoc una Convergencia, que per agafar vots d´ERC, ha tret el seu llenguatge mes cavernicola que Pujol tenia guardat sota clau, perqué com deia "Ara no toca".

Doncs ara no toca, començar aventures sececionistes que de sempre i historicament ens han dut a la miseria, som més els catalans que volem una Catalunya, rica i plena, orgullosa de pertanyer a un gran nació,com es Espanya.

 

 

 

 

Comentaris | 0 RetroenllaçOs