FESTA DEMOCRATICA

24 Novembre, 2008 18:16
Publicat per martivi, General

El dissabte al matí, varem gaudir d´una gran festa democratica. en el 10e. Congres del PPC de Tarragona, el que en principi semblava sería una elecció de President a tres bandes, es va quedar en dos, dos aspirants, que varen poder presentar el seu programa i el seu equip. Isa Salas i Alejandro Fernandez, no cal dir, que formant  part del equip de l´Alejandro, a qui vaig votar, el resultat, malgart la unió de la que tenía que esser la tercera candidatura de Dolors Compte amb la de la Isa Salas, fa semblar que  sigui ,com es diu en algun comentari dels mitjans ,ajustat, res menys cert, la victoria de l´Alejandro, va esser prou clara, ja que malgrat la uinió de  les dues candidatures la diferencia va esser de 18 punts percentuals. 

Cal treure una visió molt positiva d´aquest resultat, a Tarragona no es pot dir, que una o altra candidatura fos mes oficialsita, ja que ambdos candidats forman part de l´executiva de Catalunya.Altra cosa es el cas de  Dolors Compte, que  representava el que podriem dir, sector Nebrerista, pero al cap i a la fí, tots el que volem es el millor per el nostre partit, no obstant cal remarcar que malgrat els bons resultats de Montse Nebrera en el darrer Congres de Catalunya a la nostra demarcació, sorpren  que la Dolors no pogues arrivar a tenir els avals suficients, al mateix que ha passat a Barcelona, i vull dir, perqué o conec de primera má que aquí no s´ha presionat a ningú i que els avals han estat donats amb tota llibertat i sinceritat. 

Un cop passat el Congres cal començar a treballar i, tirar endavant les propostes fetes per el nostre President, cal passar pagina i ara cadasqun en el seu lloc, treballar i fer mes gran el nostre partit, i poder fer front a les eleccions que ens venen amb una posisció molt mes forta, aquesta es la tasca que m´ha encomanat el  nostre Presdient, la Secretaria Executiva Electoral, espero dur a terme la feina amb tota la meva il.lusió i contar amb la col.laboració de tots plegats, per tal de eixamplar la nostra presencia a tot el territori, i aconsseguir els resulatats que la nostra formació mereix.

El dissabte varem guanyar tots,el militants, els votants, la llibertat i la democracia, companys ara toca fer feina, de ganes i de ilusió no m´en falta, endavant.

 

Comentaris | 0 RetroenllaçOs