Juventud divino tesoro

19 Octubre, 2008 12:34
Publicat per martivi, General

Durant el passat cap de setmana es va  cel.lebrar a Manresa, el Congres de les Joves Cambres de Catalunya, de la Junior Chamber Internatiional.

Com a senador que soc, vaig assitir al sopar de gala en el que foren entregats els premis anuals.La sensació no va poder esser mes bona, veure com ,joves ,compromesos amb la societat,anavan premiant els treballs del darrer exercici, premis a la millor Cambra, al millor president, als millors programes, alguns socialment compromesos, amb els sectors mes desfavorits de la societat.

Nosaltres els senadors, com  antics membres de la Jove Cambra, nomes podem que donar anims amb la nostre presencia, no obstant sempre estem allí per si els falta el consell de l´expereiencia.

El President aquest darrer any de les Joves Cambres Catalanes ha estat el Tarragoní, Sr. Monguió, per gran joia dels tarragonins presents, va esser presentat el video promocional per tal d´aconsseguir per el 2011, el Congres Europeu de Jove Cambra Internacional per Tarragona.

Aquesta candidatura treballada i el.laborada per aquest grup de joves de la nostre població ens ha d´omplir d´orgull,  que al marge de les picabaralles politques en altres projectes on intervé el poder politic, han fet i fan un treball seriós i rigurós,que no es portada dels mitjans, es veu que la feina ben feta, el treball fet amb amor a la terra i amb mires d´horitzons amplis no te el ressó que es mereix.

Encoratjo dons al membres de la Jove Cambra Internacional de Tarragona a segui en aquesta direcció, que de ben segur, es notará en un futur no gaire llunyá, donant a la ciutat, ciutadans preparats per liderar el nostre destí, amb garanties de fer una bona tasca en la societat civil de Tarragona. 

Comentaris | 0 RetroenllaçOs