Activitats 2005

08 Gener, 2008 08:45
Publicat per jfk, General

per     Jordi Freixa.      jfk@tinet.org          www.jordifreixa.com

2005;Maig, Guanya el 3 r premi en el concurs de setmana santa convocat per L’AGRUPACIÓ D’ASSOCIACIONS DE SETMANA SANTA de Tarragona en l’obra “LA LLUM DEL PARE”.

Rep el trofeig l’agraïment per treballs culturals i artístics  realitzats al Ateneu de Tarragona 2005 en el transcurs del sopar de la setmana Cultural. 

 

Juny  presentà l’exposició en solitari;” LES CARES DE LA SETMANA SANTA O ELS CAMINS DE LA FE”  a l'Ateneu de Tarragona i rep l’insignia de plata d’aquesta entitat.

 

 

 Dins dels actes de Sant Magí organitza per IIon any consecutiu el XVI festival artístic del Ateneu de Tarragona en presenta un treball de ball en Català sempre en la seva Orquestra; “FAN FAN SHOW www.fanfanshow.com

 Octubre  presenta l’exposició en solitari;” TARRAGONA LLUMS I CONTRALLUMS”  a l'Ateneu de Tarragona on se li proposa realitzar las fotografies del calendari Institucional de la Ciutat.

 

 

 Novembre; , Participa en la I Exposició col·lectiva de treballs artístics dels socis del Ateneu de Tarragona en el tema TARRAGONA PATRIMONI DE L’HUMANITAT en l’obra; “MEDUSA”.

Desembre, es presenta oficialment el calendari institucional 2006 editat per la conselleria de relacions ciutadanes del l'Ajuntament de Tarragona amb les seves fotografies (llums i contrallums de Tarragona). 

Comentaris | 0 RetroenllaçOs