QUAN HI HA PARTIT - 29 de juny

Posted by jruiz on 30 Juny, 2012 23:54

20120629-Sopar a Cunit (1)

Quan hi ha partit, hi ha partit, pensava tornant de Cunit. Allà tenim una agrupació forta, amb quadres, arrelada. Això en circumstàncies, com les actuals, es nota molt, estem a l’oposició, l’equip de govern en lloc de dedicar-se a governar, es dedica a acusar de tot a l’anterior equip de govern, tot això barrejat amb l’ambient general tant poc propici pels socialistes. Doncs mira organitzen un sopar d’estiu (cadascú es porta alguna cosa i l’agrupació taules cadires, etc) i son mes de 200.  

technorati tags:

FUNCIONARIS? 27 de juny

Posted by jruiz on 27 Juny, 2012 22:40

Aquests dies que una part de l’opinió pública s’ha tornat tant a la contra dels funcionaris, cal reivindicar la tasca eficient, callada, incansable, de tants i tants servidors públics que des del seu lloc han contribuït, contribueixen i ho continuaran fent en construir un país millor per tots.

Avui he fet petar la xerrada en un d’aquests, el José M, que marxa cap a la seva terra, després d’anys a Madrid de tasca eficient, en tot el relacionat amb l'u per cent cultural, tasca finalment poc agraïda, sempre a segona fila

Tornant al Congrés he pensat precisament això que no sempre som, ni sabem ser, agraíts  

technorati tags:

TODO HA DE CONTINAR - 19 de junio

Posted by jruiz on 20 Juny, 2012 00:47

20110103B-Estudio del Reloj (2b)
technorati tags:

UN HOMBRE BUENO - 18 de junio

Posted by jruiz on 18 Juny, 2012 23:39

20120130B-aprieta un poco (1b)
technorati tags:

DISSABTES.......... DE LA TORRE AL ROCIO - 16 de juny

Posted by jruiz on 17 Juny, 2012 23:30

20120617b-Trobada Comarcal a la Torre

La raó per la que hi ha molta gent que vol sortir a la foto i després mai la demana, es per mi un misteri. Aquí es pot veure la de tots els que encara hi érem quan algú ha dit !ens hem de fer la foto! I tothom disciplinadament es va posar on ens van dir. (en acabar el dinar de desprès de la elecció de la Coordinadora Comarcal del Tarragonès)  

20120617A-Sopar a Torreforta (1b)

Al sopar de Torreforta, ahir nit, vaig anar de taula en taula provant, sobre tot els dolços, i preguntant. ¿Al vostre voltant que escolteu, últimament? Vaig quedar parat de la unanimitat, que vaig trobar. Senten parlar i parlen ells mateixos, de la prima de risc, de la borsa, de Bankia i del Rajoy (d’aquest últim malament, o molt malament)

Sembla que la cultura econòmica del país, que mai ha estat molt alta, està pujant

20120616B-Rocio a la Pineda (3b)

Encara ens va donar temps d’arribar-nos fins la Pineda a passejar una estona de caseta en caseta. Clar que això de tenir temps per fer la visita és fàcil. S’estan allí els tres dies tot el dia i tota la nit. Aquest any hi havia més cotxes que mai. No es podia aparcar, si no era perquè algú marxava.   

technorati tags:

TROBADA DELS 25 I PARLEM DEL PACTE FISCAL - 15 de juny

Posted by jruiz on 15 Juny, 2012 23:27

20120615C-el 25 a Vilanova i la Geltrú (1b)

Feia dies que esperava que fos avui. Tenia ganes de veure a mes d’un i d’una dels “25” Els diputats del PSC de l’anterior legislatura. He anat amb l’Anton i tot i que portaven GPS, al final ens hem fet un embolic. Total que hem aparcat el cotxe i hem buscat el punt de trobada caminant.

A la Plaça de l’ajuntament, que ara no recordo com es diu i que te un aire com caribenya, ens hem pres un granissat per fer passar l’estona. Els qui havien arribat a primera hora estaven a un museu.

Per cert que he preguntat a la cambrera si tenien orxata granissada i no se que ha entès però m’ha servit una barreja de granissat de llimona i de orxata freda. Tenia un gust estrany però com que tenia molta set i feia tanta calor m’ho he pres.

El dinar era all cremat, una recepta típica de Vilanova, que no estava malament i que he apuntat darrera d’una tarja per veure si un dia la faig, estava bo. Però això no tenia importància, el que si ho tenia ha estat xerrar, saber que s’ha fet de cadascú,. Qui ha tornat a la feina d’abans, qui està a l’atur, qui busca feina qui s’ha jubilat, qui està fent el doctorat que no havia pogut fer. Recordar anècdotes, criticar l’actual govern, parlar del futur del PSC. Tot en mig d’un aire de complicitat de companyonia, d’amistat.

M’ha costat molt aixecar-me de la taula.

A banda que a la tarda a Tarragona teníem una reunió de caps de llista municipals i primers secretaris d’agrupació amb Rocio Martinez Sampere per parlar del Pacte Fiscal. Sembla que arribarem a tenir una postura molt majoritària al PSC.

Anant després a l’aparcament li he comentat que entre els qui anomenem amb la nostra “jerga” la nostra gent no sento parlar del Pacte Fiscal, ni per exemple del Tercer Fil però si de les retallades en Sanitat, de la por a no cobrar la pensió, de la matricula a la Rovira i Virgili que ha pujat molt, de l'atur. Llàstima que l’aparcament estava molt prop.  

technorati tags:

JA FA UN ANY - 14 de juny

Posted by jruiz on 14 Juny, 2012 22:05

Amb motiu del primer aniversari de la constitució dels ajuntaments, tenim agrupacions que ho commemoren. La de Calafell és de les que més. Ha organitzat 4 actes a 4 llocs diferents del municipi, al mateix Calafell, a una urbanització, a la Platja i a Segur. Avui he pogut arribar i fins allà he marxat.

Trobo que ho fan bé, passen un power point i el Ramon Ferré, el portaveu municipal és força didàctic. Explica que ha fet l’equip de govern en aquest any i el que haguéssim fet nosaltres.

20120614-Xerrada a Segur

Els assistents seguien les explicacions amb atenció i després han fet preguntes

technorati tags:

ESMORZAR A MIAMI I SOPAR A LA GRANJA - 9 de juny

Posted by jruiz on 09 Juny, 2012 23:22

20120609A-Esmorzar a Hospitalet (1b) 

Els companys de l’Agrupació de Vandellòs i Hospitalet estan contents. Ja fa un any que tenen l’alcaldia. Els ha passat l’any en un no-res. A l’esmorzar d’aquest matí per celebrar-ho he estat discutint amb uns quants veterans. Em deien que fem una oposició massa tova a Madrid i que a aquest Rajoy cal pega-li més fort. Els he preguntat que diu la gent que coneixen al seu voltant. M’han contestat que tothom parla malament del PP i que sembla com si ningú l’hagués votat.

Els he dit que les enquestes no diuen això (encara?)

20120609B-Sopar a La Granja (1b) 
a la nit a sopar i discutir amb els Castro, cosa molt agradable
Per cert els de l'associació de veíns m'han destripat al PP (ja em comença a sonar)
technorati tags:

ENS POSEM DEURES - 7 de juny

Posted by jruiz on 07 Juny, 2012 23:59

Mira que dona de si el 1% cultural. Sense anar més lluny la recuperació el Castell del Catllar que amb regidors dels grups municipals socialistes de la comarca hem estat visitant a migdia.

 

20120607B-Reunió d'agrupacions(1b)

Mentre he estat secretari d’organització he convocat cada any una reunió de responsables d’agrupacions. Te a banda d’altres objectius posar-ne algun de mesurable i que al cap de cert temps sigui avaluable, avui hem tingut una d’aquestes reunions i ens hem posat dos fins el 31 de desembre. Cada mes, el dia 8, enviarem una carta a tots els responsables de les agrupacions explicant que és el que hem aconseguit.

Al final en el punt de precs i preguntes, hi ha hagut alguna pregunta relacionada amb la situació política i econòmica general i he acabat la reunió quan hi ha qui ha preguntat ¿Europa ens pot intervenir? Contestant

Ah! però algú dubta que ja estem intervinguts ?

S’aixeca la sessió!

 

technorati tags:

Sobre el Tercer Fil a DIARI DE TARRAGONA - 2 de juny

Posted by jruiz on 02 Juny, 2012 23:05

20120602-DT-Tercer Fil

publicat a

technorati tags:

El bloc del Joan Ruiz

jruiz

Recentment

Arxius

Subscripció