Sobre Comissions on són Diputatats i Senadors a TARRAGONA21 - 31 de gener

Posted by jruiz on 31 Gener, 2012 23:53

El PSC destaca la presència de diputats i senadors tarragonins a les comissions territorials que afecten el territori

 Francesc Vallès

Un cop acabat el procés de designació de les representacions parlamentàries al Congrés per aquesta legislatura el diputat socialista per Tarragona, Francesc Vallès, ha estat designat vice-president de la comissió de l’Estatut dels diputats i vocal de les comissions constitucional i d’economia i competitivitat. Per la seva banda, el diputat Joan Ruiz serà el secretari de la comissió de foment del Congrés i vocal de les comissions de discapacitat i de Pacte de Toledo. Pel que fa al Senat, la senadora socialista per Tarragona, Maria Jesús Sequera, serà la portaveu del grup a la comissió d’educació i esports del Senat. Així mateix, també serà la portaveu socialista a les comissions d’ens locals i de suplicatoris. Finalment, el senador ebrenc Joan Sabaté serà el portaveu del grup a les comissions d’afers exteriors, defensa i Unió europea.

En relació a aquesta qüestió el coordinador del PSC a les Corts Generals, Francesc Vallès, s’ha mostrat satisfet “per la presència dels diputats i senadors per Tarragona a les comissions que afecten directament al territori, com la comissió de Foment o la d’ens locals. Durant aquesta legislatura seguirem treballant per garantir noves inversions per Tarragona i evitar que el Govern del PP suprimeixi, amb l’excusa de la crisi, les prestacions i serveis que ens garanteix el nostre Estat del Benestar”

publicat a

.

technorati tags:

Sobre Comissions on son Diputats i Senadors a MES TARRAGONA - 31 de gener

Posted by jruiz on 31 Gener, 2012 23:13

20120131-MT-RBE
publicat a
technorati tags:

Sobre paralització Renda Bàsica d'Emancipació a MES TARRAGONA - 31 de gener

Posted by jruiz on 31 Gener, 2012 23:01

20120131-MT RBE
publicat a
 

 

technorati tags:

Sobre la desaparició de la Renda Bàsica d'Emancipació a REUS DIGITAL - 30 de gener

Posted by jruiz on 30 Gener, 2012 23:27

Redacció 30 de gener de  2012
joan ruiz psc reus
Joan Ruiz         Reusdigital.cat 

El diputat del PSC, Joan Ruiz, ha valorat negativament la decisió del PP d'eliminar la Renda d'Emancipació Bàsica. Ruiz ha afirmat que "1.198 joves a Reus es quedaran sense les ajudes al lloguer". Segons el diputat "es tracta d'una notícia dolenta per a molts joves que es veuran obligats a tornar a casa dels seus pares". Ruiz ha afegit que "per desgracia no hem hagut d'esperar gaire en comprovar a casa nostra els efectes nefastos de les retallades del PP"

publicat a

.

technorati tags:

Sobre Comissions on son Diputats i Senadors a TARRAGONA-RÀDIO 30 de gener

Posted by jruiz on 30 Gener, 2012 23:14

Els diputats i senadors socialistes per Tarragona presents a les comissions territorials del Congrés

publicat el   30/01/2012 20:34 per Redacció Tarragona Ràdio

Els diputats i senadors socialistes per Tarragona seran presents a les comissions territorials del Congrés que afecten directament el territori.
El diputat socialista per Tarragona, Francesc Vallès, ha estat designat vicepresident de la comissió de l’Estatut dels diputats i vocal de les comissions constitucional i d’economia i competitivitat.
Per la seva banda, el diputat, Joan Ruiz, serà el secretari de la comissió de foment de la cambra baixa i vocal de les comissions de discapacitat i de Pacte de Toledo.
Pel que fa al Senat, la senadora socialista per Tarragona, Maria Jesús Sequera, serà la portaveu del grup a la comissió d’educació i esports. També serà la portaveu socialista a les comissions d’ens locals i de suplicatoris.
Finalment, el senador ebrenc, Joan Sabaté, serà el portaveu del grup a les comissions d’afers exteriors, defensa i Unió europea.
El coordinador del PSC a les Corts, Francesc Vallès, s’ha mostrat satisfet per la presència dels diputats i senadors per Tarragona a les comissions que afecten directament al territori.

publicat a

.

technorati tags:

Sobre paralització de Llei de dependencia a LA CIUTAT - 24 de gener

Posted by jruiz on 24 Gener, 2012 23:21

20120124-LC-Llei dependència
publicat a
technorati tags:

EL SOPAR D'HOMES DEL POBLE - 21 de gener

Posted by jruiz on 22 Gener, 2012 22:59

Als pobles queden costums amb arrels no massa “ortodoxes” que persisteixen, però que tampoc hi ha massa raons per fer-les desaparèixer

Ahir mateix, vaig estar al sopar d’homes del poble. L’origen, crec, és un sopar que organitzaven els caçadors (tot homes, encara ara)  el menú sempre el mateix.

De primer sempre escarola amb una mena de romesco poc habitual i de segon conill amb una salsa, sempre la mateixa. I de postres sempre taronges

El romesco es fa sempre el dia abans per a que estigui ben amanit i les receptes es segueixen escrupolosament cada any.

Després venen els cafès, les copes etc  i com no sempre la conversa

I això, la conversa i la companyia, avui, amb el Carles i el Lluís, el millor del sopar.

technorati tags:

PREPARANT EL CONGRÉS FEDERAL - 20 de gener

Posted by jruiz on 20 Gener, 2012 23:45

Hem fet la reunió de delegats de els agrupacions (assemblea de federació en la nostra jerga interna) per elegir qui va al Congrés Federal del PSOE en representació dels afiliats i afiliades del nostre territori.. A diferencia d’altres congressos federals, aquesta vegada hi havia ganes d’anar-hi i confeccionar una candidatura unitària, acceptada per tothom ha requerit una barreja de temps, “savoir fer”, coneixença dels reglaments i un llarg etc. Al final només hi ha hagut una candidatura de 9 noms que naturalment complia amb totes les condicions de representació territorial, paritat de sexes etc etc etc. Ningú mes s’ha presentat. Així que ens hem estalviat un llarg recompte de creuetes. Votant si o no hem acabat el recompte en un moment.

L’assemblea l’hem feta a l’Antiga Audiència de Tarragona i ha assistit Dani Fernández que en acabar, baixant la veu, m'ha dit que era el primer acte al que assistia com a Secretari d’Organització del PSC i que li faria il·lusió tenir una foto d’avui.

20120120b-Assemblea Federació-Delegació PSOE

Com avui dia tothom fa fotos a tot arreu, no ha costat massa trobar-ne una i enviar-li.

technorati tags:

Sobre paralització Llei de dependència a TARRAGONA MES - 20 de gener

Posted by jruiz on 20 Gener, 2012 22:54

 
20120120-MT-llei dependencia
publicat a
technorati tags:

Sobre paralització Llei de dependència a DIARI DE TARRAGONA - 20 de gener

Posted by jruiz on 20 Gener, 2012 22:33

20120120-DT-Llei dependencia
i com a conseqüència.......... 
20120120-DT-Rajoy fletxa avall
publicat a
technorati tags:
1 2 3 4  Següent»

El bloc del Joan Ruiz

jruiz

Recentment

Arxius

Subscripció