A CANAL REUS - 31 de maig

Posted by jruiz on 31 Maig, 2010 23:22

Entre les televisions locals de les nostres comarques ocupa un lloc destacat la de Reus. Es una tele de qualitat que te ja uns anys i un seguit de professionals que saben fer la seva feina i això es nota als índex d’audiència.

 

Un dels programes que tenen es diu “empreses”. No havia participat mai i la veritat es que m’he trobat a gust. Mes o menys funciona de la següent manera: fan unes quantes preguntes a 5 o 6 persones i quan fan el muntatge encadenen les respostes davant de cada pregunta. Davant del tipus de preguntes que et fan ja saps per on aniran les respostes del president de la cambra, del de la Diputació, del secretari general d’UGT o de CCOO, de l’alcalde de Reus, o del President dels empresaris de la província, així que quan contestes més que en ells cal pensar en la gent que després t’escoltarà i sobre tot en que t’entenguin.

technorati tags:

EL PRESIDENT MONTILLA A BONAVISTA I TORREFORTA - 30 de maig

Posted by jruiz on 30 Maig, 2010 23:56

Divendres de la setmana passada, varem rebre una trucada que venia a dir que el President Montilla no anava a Shangai i que avui vindria a Tarragona i que li havíem de preparar un míting i un arròs per 1.000 persones.

Només amb una setmana per davant la cosa no és fàcil, però ens hem sortit amb bona nota. Ara estava repassant les fotografies, ja penjades a internet als perfils de Facebook. Entre totes les que he trobat i que es poden veure "clicant" damunt de 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, ........  he trobat una que m’ha encantat, ens l’ha feta el Xavi, surto amb el Gus i el Javi.    

 
technorati tags:

Sobre pensions Publicat a DELCAMP.CAT - 27 de maig

Posted by jruiz on 27 Maig, 2010 22:32

Els 146.540 pensionistes de la demarcació de Tarragona cobren una pensió mitjana de 741 euros
 
Tenint en compte les darreres dades oficials corresponents al mes de maig, a la província de Tarragona hi ha 146.540 pensionistes que perceben una pensió mitjana de 741 euros al mes. El diputat socialista i membre de la Comissió del Pacte de Toledo del Congrés, Joan Ruiz, ha volgut posar de relleu que “aquest volum de pensionistes representa un augment del 3,6% en relació al nombre de tarragonins que cobraven una pensió el mes de maig de l’any passat”.

Segons informen des del PSC, pel que fa als darrers anuncis del Govern en relació a les pensions que es passaran a percebre l’any vinent, Joan Ruiz ha assenyalat que “totes les previsions apunten a què la inflació serà molt baixa l’any vinent, pel que la possible pèrdua de poder adquisitiu serà molt inferior als guanys obtinguts durant el 2009 (en què les pensions han pujat de mitjana un 2% mentre la inflació real ha estat d’un 0,3%.)”.

Així mateix, el diputat tarragoní ha assegurat que el Govern mantindrà enguany la compensació als pensionistes per la desviació de la previsió d’inflació (1%), que es materialitzarà en una paga el mes de gener de 2.011, i que es traslladarà, mes a mes, en la quantia de la nòmina mensual de cada pensionista.

D’altra banda, Joan Ruiz ha afirmat que “des de l’any 2004 fins al 2.010 la despesa en pensions ha crescut un 51%. Per posar només un exemple, una pensió de jubilació de 65 anys amb cònjuge a càrrec el 2004 percebia 6.788 euros l’any, mentre que ara percep 10.152 euros.”

Finalment, el diputat socialista ha explicat que “a les comarques tarragonines tenim, en aquests moments, 41.161 ciutadans estrangers cotitzant a la Seguretat Soci
al. D’aquests, 25.653 són originaris de fora de la Unió Europea i els altres 15.508 provenen de països de la Unió.”
publicat a  
 
technorati tags: ,

Sobre retirada de punts Publicat a MES TARRAGONA - 26 de maig

Posted by jruiz on 26 Maig, 2010 23:03

publicat a
technorati tags:

Sobre retirada de punts Publicat a TARRAGONA21.CAT - 25 de maig

Posted by jruiz on 25 Maig, 2010 23:03

Més de 850 conductors han perdut el carnet per quedar-se sense punts

Des del 2006, s'han retirat més de 17.000 punts als conductors tarragonins

Redacció 25 de maig de  2010

El diputat socialista al Congrés per Tarragona, Joan Ruiz, ha explicat aquest dimarts quin és l’estat de la qüestió pel que fa al funcionament a la província de Tarragona del sistema de carnet per punts que va entrar en vigor el juliol de 2006. Des d’aleshores, la Direcció General de Tràfic ha retirat 4.888 punts a conductors tarragonins per excés de velocitat, uns altres 2.310 per no portar col·locat el cinturó de seguretat o no tenir els dispositius de subjecció pels menors d’edat en cas de conduir amb infants dins del vehicle.

carnet velocitat perdua
L'excés de velocitat ha suposat la pèrdua de 4.888 punts    Adrián Muñoz 

D’altra banda, els conductors de la província de Tarragona han perdut uns altres 10.242 punts per altres raons, majoritàriament per conduir sota els efectes de l’alcohol, circular amb el carnet caducat, i conduir de manera negligent o per no respectar les senyals de stop, cedir el pas, els passos de vianants o els semàfors.

Joan Ruiz, també ha recordat que des de l’entrada en vigor del nou sistema de carnet per punts fins a l’estiu de l’any passat un total de 854 conductors de la província de Tarragona han perdut el carnet de conduir.

En relació a aquestes dades el diputat tarragoní ha afirmat que “aquest sistema del carnet per punts cada cop més es demostra com una eina útil a l’hora de reduir la sinistralitat de les nostres carreteres. Crec que el temps està constatant que ens hem dotat d’un instrument eficaç per fer entendre a aquells que condueixen de manera imprudent que la seva irresponsabilitat els comportarà la retirada del carnet de conduir”.

publicat a

technorati tags:

Sobre retirada de punts Publicat a TARRAGONARADIO - 25 de maig

Posted by jruiz on 25 Maig, 2010 22:47

.Tarragona Ràdio

 la ràdio de la ciutat

Els conductors tarragonins han perdut prop de 5.000 punts per excés de velocitat

Data de publicació: 25/05/2010 13:14

Els conductors tarragonins han perdut prop de 5 mil punts per excés de velocitat des que va entrar en vigor el nou sistema de carnet.  També s’ha enretirat uns 2.300 punts per conduir sense cinturó i 54 més per parlar amb el telèfon mòbil en marxa. Són dades que ha facilitat aquest dimarts el diputat socialista per Tarragona al Congrés, Joan Ruiz.  Des de l’entrada en vigor de la nova normativa, el juliol de 2006, els conductors de la demarcació de Tarragona han perdut 10.200 punts per altres causes com ara conduir sota els efectes de l’alcohol o amb el carnet caducat. Molts també han estat sancionats per incomplir les senyals de trànsit o saltar-se els semàfors en vermell.

publicat a

technorati tags:

Sobre retirada de punts Publicat a REUSDIGITAL.CAT - 25 de maig

Posted by jruiz on 25 Maig, 2010 22:25

Els conductors de la demarcació han perdut 4.888 punts per excés de velocitat

Redacció 25 de maig de  2010
reusdigital.cat excés velocitat
La infracció que més s'ha comés és l'excés de velocitat 

El diputat tarragoní del PSC, Joan Ruiz, ha explicat aquest dimarts que des de l'apliació del carnet per punts, el juliol del 2006, els conductors de la demarcació han perdut 4.888 punts per excés de velocitat i uns altres 2.310 per no portar col·locat el cinturó de seguretat o no tenir el dispositiu de subjecció pels menors d'edat en cas de portar infants.

Els conductors han perdut 10.242 punts per altres raons, com poden ser conduir sota els efectes de l'alcohol, circular amb el carnet caducat, conduir de manera negligent o no respectar les senyals de stop, cedir el pas, els passos de vianants o els semàfors. D'altra banda, tan sols s'han restat 54 punts per circular parlant per un telèfon mòbil.

En total, 854 conductors han perdut el carnet de conduir a la demarcació al llarg d'aquests gairebé quatre anys. Ruiz ha valorat positivament el carnet per punts, ja que "ha servit per reduir la sinistralitat de les nostres carreteres".

publicat a

technorati tags:

Sobre retirada de punts Publicat a DELCAMP.CAT - 25 de maig

Posted by jruiz on 25 Maig, 2010 22:03

A la demarcació de Tarragona ja s'han perdut més de 17.000 punts als carnets de conduir

Del total, fins a 4.888 punts s'han retirat a conductors tarragonins per excés de velocitat.

Redacció - Tarragona   25 de maig de 2010
Un radar interceptant un cotxe a major velocitat de la permesa
Un radar interceptant un cotxe a major velocitat de la permesa 

Joan Ruiz, diputat socialista al Congrés per Tarragona, ha fet un resum de l'impacte que ha tingut el carnet per punts a la demarcació de Tarragona des que va entrar en vigor el juliol de 1006.

Des d'aleshores, la Direcció General de Tràfic ha retirat 17.990 punts dels carnets tarragonins. D'aquests, 4.888 han estat retirats per excés de velocitat i 2.310 per no portar col·locat el cinturó de seguretat o no tenir els dispositius de subjecció pels menors d’edat en cas de conduir amb infants dins del vehicle.

D’altra banda, els conductors de la demarcació de Tarragona han perdut uns altres 10.242 punts per altres raons, majoritàriament per conduir sota els efectes de l’alcohol, circular amb el carnet caducat, i conduir de manera negligent o per no respectar les senyals de stop, cedir el pas, els passos de vianants o els semàfors.

La darrera dada que ha facilitat Joan Ruiz ha estat que des de l'entrada en vigor del nou sistema de carnet per punts fins a l'estiu de l'any passat, un total de 854 conductors de la província de Tarragona han perdut el carnet de conduir.

publicat a

technorati tags:

JORNADA HISTORICA AL SENAT - 24 de maig

Posted by jruiz on 24 Maig, 2010 22:33

El President MONTILLA desbloquea la renovación del Tribunal Constitucional

Avui he estat, la major part del dia al Senat, seguint la intervenció del President Montilla, la dels representants dels diferents grups parlamentaris i de diferents comunitats autònomes. Un llarg debat sobre la conveniència de renovar el Tribunal Constitucional, el que ha de sentenciar l’Estatut de Catalunya.

Cadascú ha dit la seva, però crec que cal remarcar dues intervencions, a banda de la del President Montilla, en especial la seva rèplica (brillant i que ens ha fet aixecar aplaudint, cosa poc habitual al Senat), la de Mar Moreno, representant de la Junta d’Andalusia que hem aplaudit força i la del representant del Grup Socialista Nacho Perez. En canvi espero oblidar aviat la del representant del Govern de la Comunitat Autònoma de Madrid, que ha parlat representant a Esperanza Aguirre, la seva actitud i discurs ha estat marcat pel menyspreu a tots els presents i per la “xuleria” 


technorati tags:

SOM UN PARTIT FORT (EL CONSELL) - 21 de maig

Posted by jruiz on 21 Maig, 2010 22:30

Veure una sala plena de representants de les agrupacions de les nostres comarques, de tot arreu de Montblanc a Vandellòs i Hospitalet, des de Falset a Cunit, amb companyes i companys dels barris de Tarragona i de Reus i naturalment de Valls, de Cambrils, del Vendrell, de Vila-seca, de Constantí, de Calafell,  de Montroig i Miami de Torredembarra o de Salou i així un llarg etc., entre els que es veuen alcaldes, regidors, diputats, militants de tota la vida, joves de la JSC, amb un percentatge força alt de dones, és per omplir d’orgull a qualsevol dels qui hem contribuït a crear la nostra organització. A construir una eina per trobar solucions al servei de la majoria als problemes que en aquestes comarques tenim i a contribuir a trobar solucions a problemes que ens afecten com a ciutadans i ciutadanes de Catalunya, d`Espanya, d’Europa, del Món.

technorati tags:
1 2 3 4  Següent»

El bloc del Joan Ruiz

jruiz

Recentment

Arxius

Subscripció