Assemblea General Extraordinària

 

A N U N C I

La Junta de l’Associació de Veïns Casal Capçanenc convoca a tots els socis i sòcies a la reunió de l’Assemblea General Extraordinària que tindrà lloc el proper dissabte, dia 30 d’agost de 2014, a les 20.00 hores en primera convocatòria, a la Sala de Dalt del Casal, amb el següent ordre del dia:

1. Lectura i aprovació de l’acta anterior

2. Altes i baixes de socis i sòcies

3. Proposta de l’Assemblea Nacional Catalana de compromís i cooperació amb les institucions per fer possible la consulta del 9 de novembre de 2014 i de suport al president de la Generalitat en la convocatòria

Us demanem la vostra assistència.

Capçanes, 15 d’agost de 2014

La Junta Directiva

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.