MES DEL SENEGAL

Des del Casal hem organitzat, per a aquest mes de juny, un seguit d’activitats per conèixer més coses sobre el Senegal, en la línia del Mes de … que hem tingut els dos darrers anys.

El proper diumenge dia 8, a les 18:00, al Carrasclet, podreu participar en un taller de jocs senegalesos. També hi haurà música del país i el tast d’un parell de refrescos tradicionals preparats per gent del Senegal.

Mitjançant cartells, pregons i el correu electrònic anireu rebent la informació concreta de les diferents activitats. Esperem que siguin del vostre interès i que les disfruteu.

D’altra banda, divendres passat es va fer una xerrada informativa sobre el programa Voluntariat per la Llengua del Consorci de Normalització Lingüística, amb qui el Casal té un conveni de col·laboració. Si no vau poder vindre a la xerrada, però us interessa participar-hi com a voluntari, poseu-vos en contacte amb qualsevol membre de la Junta, que us donarà la informació necessària. També, si conegueu algú que podria estar interessat en practicar el català, podeu informar-lo de l’existència d’aquest programa i de les persones amb qui pot contactar. Nosaltres farem les gestions davant el Consorci de Normalització Lingüística. L’única condició és tenir 16 anys o més. Animeu-vos!

La Junta,

 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.