Lo Barbi i la Tia Pinxa tornen a ser a Capçanes!


Lo Barbi i la Tia Pinxa tornen a ser a Capçanes! I desprès de la reparació de què han estat objecte al taller El Petit Drac de Terrassa, estan en millor forma que mai. Al taller, no només han reparat els danys que havien patit en el seu aspecte físic, especialment Lo Barbi, desprès de l’accident de la darrera festa major. També n’han millorat l’estructura perquè portar-los sigui més fàcil i lleuger.

Així doncs, esperem que us animeu a portar-los de nou o a provar sort, si no ho havíeu intentat mai. Per això us convoquem, a tots els interessats, a la reunió que es farà el proper divendres, dia 10 de maig, a les 22.00 hores, a la sala del Casal. Podreu conèixer de primera mà aquestes millores!

Animeu-vos!

La Junta

Aquesta entrada s'ha publicat en General i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.