Accelerar Els Disc Durs En Windows Vista

Trucs Windows VISTA Retroenllaços (0) Afegeix un comentari   
Anem a veure com augmentar la velocitat dels discs durs en Windows Vista, en primer lloc per a discs durs SATA, i després per a discos USB. (Segueix)

Kit En Català Per A Windows Vista

Trucs Windows VISTA Retroenllaços (0) Comentaris (1)   

El Paquet d'interfície en Català per al Windows Vista, realitzat per Microsoft, permet una traducció parcial al català de les ediciones en espanyol o francès del Windows Vista. Un cop Instal·lat, trobarem que els principals elements de la interfície d'usuari estan traduïts, incloent-hi el Tauler de Control, l'Internet Explorer i pràcticament totes les eines habituals que podem fer servir durant una sessió normal d'ús del Microsoft Windows Vista. (Segueix)

Kit En Català Per A Office 2007

Eines d'internet Retroenllaços (0) Comentaris (1)   
Des de SoftCatala.Org , teniu un Paquet especial per traduïr el Windows Office 2007 en Català.
« Descarrega Paquet Català per al Windows Office 2007 » 

Els Millors Antivirus!!

Programes de Seguretat Retroenllaços (0) Afegeix un comentari   
Aqui tenim programes per protegir l'ordinador en tema seguretat, tant com Firewalls, Antivirus, com d'altres variants.
- Total de programes en aquesta secció: 3 -
- Ultima actualització de la secció: 7-11-08(Segueix)

TelefóNica Contra L'acusació D'Autocontrol.

Noticies Informatiques Retroenllaços (0) Afegeix un comentari   
Telefònica s'ha defensat de la resolució de Autocontrol en la qual es declarava l'anunci del Duo 6 megues emès en televisió com publicitat enganyosa. (Segueix)

La Primera Imatge Del SatèL·Lit De Google

Noticies Informatiques Retroenllaços (0) Afegeix un comentari   
L'enginy és capaç d'acostar el seu zoom fins a delimitar objectes amb una grandària màxima de 50 centímetres i servirà a Google per a millorar les seves aplicacions cartogràfiques, com 'Google Earth' o 'Google Maps'.  (Segueix)

Es Cancela La SIMO 08'

Noticies Informatiques Retroenllaços (0) Afegeix un comentari   
La cita anual de la Fira Internacional d'Informàtica, Multimèdia i Telecomunicacions (SIMO) sembla que ha arribat a la seva fi. Després que empreses com Telefònica, Vodafone o Orange hagin confirmat que no estaran presents en l'esdeveniment d'aquest any, l'organització ha decidit llençar la tovallola.
L'edició nombre 48 estava prevista per als dies 11 al 16 de novembre en Fira de Madrid. La veritat que el SIMO ha estat durant anys un esdeveniment molt esperat entre els usuaris d'informàtica i en els últims anys els internautes, encara que en les edicions més recents es percebia en l'ambient que la fira havia entrat en un fase decadent. Segons diu EFA, citant fonts del SIMO, l'organització esta plantejant un nova fira informàtica.  (Segueix)

Tenir El Windows XP En Català!

Trucs Windows XP Retroenllaços (0) Afegeix un comentari   

El Paquet d'interfície en català pel Windows XP, de Microsoft, permet una traducció parcial al català de les edicions en espanyol del Windows XP Professional o Home edition. Un cop instal·lat, trobarem que els principals elements de la interfície d'usuari estan traduïts, incloent-hi el tauler de control, l'Internet Explorer 6.0 i pràcticament totes les eines habituals que podem fer servir durant una sessió normal d'ús del Microsoft Windows XP.  (Segueix)

Elimina Windows Messenger

Trucs Windows XP Retroenllaços (0) Afegeix un comentari   
Si no utilitzes el Windows Messenger, o et molesta la versió antiga, per borrar-lo es molt fàcil i has de fer el següent:   (Segueix)

Autocontrol: TelefóNica Fa Publicitat Enganyosa.

Noticies Informatiques Retroenllaços (0) Afegeix un comentari   
Autocontrol, l'organisme que vigila les bones pràctiques publicitàries, ha determinat que l'anunci del Duo 6 Megues de Telefónica és publicitat enganyosa.  (Segueix)
Diseny basic fet per JuliettaRose. Powered by Lifetype Disenyat, adaptat i millorat per Pau Segura Funcionant des del 1 d'octubre del 2008.