Els usuaris de la xarxa social mòbil Instagram ja poden participar al concurs “Moments a les #TerresdelEbre”, un certamen organitzat pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona que premiarà el millor vídeo sobre les Terres de l’Ebre. El guanyador d’aquest concurs serà obsequiat amb un dinar per a dues persones al Restaurant Les Moles, d’Ulldecona , que ha obtingut una estrella Michelin aquest any 2014, i un guiatge al castell medieval d’Ulldecona. Instagram és una xarxa social per compartir fotografies i vídeos a través dels telèfons mòbils. Amb més de 100 milions d’usuaris, s’ha convertit en una de les xarxes més concorregudes i amb major creixement arreu del món.

Del 15 de març al 15 de juny , els usuaris d’Instagram podran captar, amb els seus mòbils, indrets, moments o situacions que considerin evocadores i màgiques a les Terres de l’Ebre. Per poder participar en aquesta iniciativa cal ser seguidor del compte a Instagram @terresebre, realitzar un vídeo dins de l’àrea geogràfica de les Terres de l’Ebre utilitzant l’aplicació Instagram, pujar el vídeo al compte personal de l’usuari, i afegir la informació d’ubicació (afegint el mapa o anomenant la ubicació). Caldrà etiquetar el vídeo amb #terresdelebre #momentsTerresdelEbre #igersebre @terresebre , i compartir el vídeo a Instagram.

A l’hora de valorar les peces audiovisuals es tindran en compte criteris com la qualitat, la creativitat, l’originalitat, l’execució artística i el grau de relació amb el tema proposat. Al microsite web http://www.terresdelebre.travel/instagram, s’hi poden trobar consells i recomanacions per a la realització dels vídeos, així com també les bases del concurs.

El lliurament del premi tindrà lloc durant la segona quinzena de juliol a la seu del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, i els vídeos rebuts seran susceptibles de formar part d’un clip promocional de les Terres de l’Ebre de 2 a 4 minuts de durada. Per organitzar aquest concurs, el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona ha comptat amb la col·laboració del Restaurant Les Moles, Turisme d’Ulldecona i IgersEbre.

Comentaris estan tancats.