La TINETaula, en marxa per arribar a 800 nous alumnes i a tot el territori

 

TINET ha posat en marxa la cinquena convocatòria de la TINETaula, una activitat formativa, gratuïta i itinerant, de la Diputació de Tarragona, adreçada als municipis de menys de 4.000 habitants. Aquesta acció  vol  afavorir l’assoliment de coneixements sobre Internet entre el conjunt de la població, especialment entre aquells segments que tenen un accés més complicat al coneixement i a l’ús de les noves tecnologies.  L’activitat  es duu a terme en col·laboració amb els ajuntaments i en aquesta edició arribarà a un total de 38 municipis on s’impartiran 76 cursos a gairebé 800 alumnes.


Un curs itinerant i gratuït per dur Internet arreu i a tothom

La Diputació de Tarragona aporta l’equipament informàtic, el professor que realitza l’activitat i el material didàctic i de difusió. L’Ajuntament, per la seva banda,  facilita un espai que s’habilita com a aula, amb connexió ADSL, amb taules i les cadires necessàries per a encabir-hi 10 ordinadors portàtils i una instal·lació elèctrica correcta.

Els cursos que s’ofereixen dins l’activitat de la TINETaula, amb una durada de nou dies són: “Introducció a Internet” , “Creació de blocs”,  “Webfàcil” i  “Internet avançat”.

La TINETaula ha estat present ja a sis municipis des que va posar-se en marxa l’actual convocatòria, el passat mes de febrer: Sarral, La Secuita, La Serra d’Almos, Banyeres del Penedès, Ginestar i Camarles. Durant els propers mesos  -i fins el mes de desembre d’enguany- aquesta activitat itinerant i gratuïta de la Diputació seguirà recorrent el territori per a portar coneixements sobre Internet al conjunt de la població.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General, Tinetaires, TINETaula. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.