Alumnes de la TINETaula a Banyeres del Penedès

 

La TINEtaula és una activitat formativa gratuïta destinada als municipis de la demarcació de Tarragona de menys de 4.000 habitants. Els cursos són itinerants i s’ofereixen als Ajuntaments de manera gratuïta.  Passat l’estiu, i amb el nou curs, ha tornat aquesta activitat que des del mes d’octubre ha recorregut ja sis municipis de les comarques de Tarragona: Llorenç del Penedès, Figuerola del Camp, Banyeres del Penedès, Tivissa, Masdenverge i Vilabella. Aquesta mateixa setmana ha començat la TINETaula a Santa Bàrbara (Montsià).

Des que a l’octubre es va reprendre l’activitat, més d’un centenar d’alumnes s’han beneficiat ja dels diferents cursos temàtics  que permeten als alumnes introduir-se en el món d’Internet o bé ampliar els seus coneixements.
La TINETaula  contempla un curs d’introducció a Internet per a formar els alumnes en qüestions bàsiques de navegació. També s’ofereix formació per a conèixer i utilitzar les eines que permeten crear blocs i pàgines web. Finalment, el curs d’Internet avançat, introdueix als alumnes en les xarxes socials.

L’activitat de la TINETaula segueix complint amb l’objectiu d’acostar Internet i les noves tecnologies als segments de població de més difícil penetració. Més informació

Comentaris estan tancats.