Emprenedors tarragonins posen en marxa un servei online per a fer la compra des de casa i al millor preu

El comprador (wwww.elcomprador.cat) és un nou servei que funciona a les comarques de Tarragona i Reus i que ofereix a les famílies una nova manera de fer la compra: un supermercat online que disposa de les marques al millor preu (comparador entre El Corte Inglés, Carrefour, Eroski-Caprabo, Mercadona), marques blanques i productes d’alt valor afegit (ecològics i d’elaboració artesana) i amb lliurament propi al domicili del client.

El comprador ha estat promogut per una iniciativa privada amb vocació de servei al territori, 3 emprenedors de Tarragona: Josep Maria Guionnet, Xavi Coll i Álvaro Díez han posat en marxa aquest servei novetat a tota Espanya i que permet comprar de manera eficient, en contraposició a la compra tradicional que fan les famílies que, actualment s’han de desplaçar repetidament al súper (2/5 cops al mes), comprar recurrentment (70% del producte és el mateix) i amb esforç (carregar, transportar…).

 

Pàgina web

www.elcomprador.cat

El comprador ha estat nominat als premis CECOT d’empreneduria de Catalunya per l’associació BANC (Business Angel Network de Catalunya).
El comprador té com a objectiu millorar la qualitat de vida de les persones i ho fa a través dels següents beneficis pels clients:

Guany en temps i comoditat: en 15 minuts es pot fer la compra d’una família sencera, còmodament (des de casa), sense cues, esforços ni desplaçaments i t’’ho porten a casa.

Estalvi: gràcies a l’eina de comparació, els productes de marca que es compren són sempre els més econòmics.

Salut: El comprador ofereix productes d’alt valor afegit i “Km 0” (carn de la zona, fruita i verdura ecològica, pa artesà de forn de llenya i productes làctics de granja.

Ecologia i Medi Ambient: Cada comanda que es fa a El comprador redueix en un 75% les emissions de CO2, si es compara amb la compra mitjana familiar a un hipermercat.

Facebook: http://www.facebook.com/pages/Elcomprador/186302761498706?bookmark_t=page

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.