Alumnes de GinestarEl passat 21 de setembre, vam reprendre el curs amb la TINETescola, per a portar als escolars informació i consells sobre el bon ús d’Internet. Els alumnes i professors de l’Escola Santa Marina de Pratdip (Baix Camp) van ser els primers a rebre’ns. També hem estat a les aules d’alumnes de 4t, 5è i 6è de les escoles de Vilanova d’Escornalbou (Baix Camp), Vilabella (Alt Camp), i Ginestar (Ribera d’Ebre).

Després d’una introducció sobre Internet, els seus orígens al món i a casa nostra de la mà de TINET, la sessió repassa alguns dels consells bàsics de seguretat per als internautes més joves. Finalment, i amb l’ajuda del material didàctic que reben els alumnes, hi ha tot un seguit d’exercicis pràctics de navegació i cerca. La implicació de les escoles, amb el seu equip docent al capdavant, i l’interès dels propis alumnes fan d’aquesta una activitat especialment participativa i atractiva, tant per als escolars com per als dos tècnics de TINET encarregats de dirigir-les.

Des d’aquí us convidem a conèixer més aquesta activitat i participar activament en properes convocatòries

Més informació sobre la TINETescola

 

Els alumnes segueixen atentament els consells sobre seguretat del Pep Carbonell

 

La Montse explica als alumnes com han de fer els exercicis pràctics

Comentaris estan tancats.