Ara, publicar les teves obres a Internet  i difrondre-les per a què siguin llegides és encara més senzill. La TINETbiblioteca t’explica, pas a pas, com ho has de fer i t’informa sobre les diferents possibilitats que tens:  els formats en què es podran llegir els teus textos i amb quins dispositius.
Com sempre, la TINETbiblioteca ofereix la possibilitat d’incorporar obres digitals totalment de franc. Únicament cal que siguis tinetaire (si no disposes d’un compte de TINET pots demanar-la i omplir el formulari d’alta com a redactor).
Els documents s’oferiran als lectors en format .PDF i en format .ePUB, permetent la seva lectura en la majoria de dispostius electrònics, com ordinadors i e-readers, lectors d’e-book o llibres digitals. Si no coneixes la tecnologia o els formats, només cal que donis un cop d’ull als apartats corresponents dins de la página de la TINETbiblioteca de TINET a biblioteca.tinet.cat
A més, la TINETbiblioteca posa al teu abast més de sis-centes d’obres que pots llegir i descarregar  de  franc. Els textos estan classificats per autors, pel títol de l’obra i per matèries. Hi trobaràs, també, sis col·leccions diferents i un cercador per a què trobis tot allò que busques, i busquis de manera senzilla tot allò que t’interessa. Llegir i publicar, més senzill que mai amb la TINETbiblioteca

Comentaris estan tancats.