El Monestir de Poblet com mai abans l’havies vist

TINET incorpora noves panoràmiques esfèriques perquè coneguis de prop el ric patrimoni de les nostres comarques, endinsant-te en tots els racons i gaudint de tots els detalls.

Les noves fotografies panoràmiques esfèriques completen l’àmplia visió fotogràfica que en l’actualitat ja pots trobar al Canal Turisme del portal de TINET, a més de la informació més àmplia i diversa: text, enllaços interessants, vídeos, etc.

Fes el teu particular recorregut pels espais singulars de les comarques tarragonines, viatjant amb la tecnologia de les panoràmiques esfèriques o de 360 graus i atura’t allà on vulguis, contempla els detalls, amplia’ls… En aquest enllaç trobaràs un ampli llistat de punts d’interès patrimonial i turístic que incorporen aquest tipus de fotografia en moviment.

Des del teu ordinador, podràs accedir a l’interior d’espais majestuosos i espectaculars com el Monestir de Poblet, recorrent pam a pam alguns dels seus llocs més emblemàtics: la Sala Capitular, la zona del Claustre de Sant Esteve o l’Església.

Clica les imatges i descobreix el Monestir de Poblet com mai abans l’havies vist.

 

Església

Sala Capitular

Entorn Claustre Sant Esteve

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.