Reconeixement a una bona feina

Diumenge passat la meva família i jo estàvem dinant amb el meu germà Jordi i el seu fill, també Jordi, i el meu nebot i jo li vam posar un repte. Tot sigui dit, jo estava segur que ell el resoldria positivament. El repte tractava del següent. Durant temps he estat buscant per internet el vídeo del primer quatre de nou que la meva colla, i la de tots els comensals, va descarregar a la diada de Sant Fèlix de l’any 2000 i en el qual es van despenjar dues canalletes. Com que era a la plaça, recordo aquell castell sòlid com una roca i m’estranyava que no estigués a disposició dels internautes. El Jordi té úna videoteca envejable i sabia que el repte que li llençàvem el picaria i es posaria a rebuscar fins a trobar-lo.

El repte va pagar la pena. Avui mateix l’ha penjat al seu canal del You Tube “jovesxiquetsdevalls”. El castell, com ja el recordava, es mostra com una roca sòlida, impossible de trencar. Li vull donar les gràcies públicament per la feina que al llarg dels anys ha anat fent en pro de la divulgació dels castells de la Colla Joves Xiquets de Valls de forma desinteressada. Una feina que mai li agrairem prou. Jo sóc dels que creuen que com més webs, textos, fotos i vídeos de la nostra colla circulin per la xarxa, molt millor per la nostra entitat. Gràcies novament.

Espero que no li sàpiga greu que reprodueixi aquí el seu treball de digitalització del vídeo que com ja he dit podeu trobar al http://www.youtube.com/jovesxiquetsdevalls

 

  

Quant a JOSEP MARIA

Un que passa per aquí i s'hi queda una estona, sense saber si per gaire temps. M'agrada conversar i escriure, encara que sóc conscient que mai no guanyaré un premi nobel de literatura o un premi pulitzer. Tan sols voldria que l'estona que passis aquí amb mi sigui una estona agradable i que somriguem plegats o t'arrenqui algun noble sentiment.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 respostes a Reconeixement a una bona feina

  1. Jordi diu:

    Molt agrait pels teus comentaris, jo també crec com tu no entenc com certes persones els molesta que altres membres de la colla divulguint els fets i el dia dia de la Colla Joves penjant videos i fotografíes. Be en tot cas sempre estaré remanant els meus videos a la recerca de actuacions de la Colla i presentar-los al món.
    A reveure

    P.D. perfecte que l’hagis reproduit aquí, tot el que faig està a dispossició de tot internet.

    • Jo estic encantat de la vida amb aquesta difusió!!!
      A casa guardo un munt de videos dels programes sobre castells que el meu pare va anar recopilant. No els tinc digitalitzats i no sé ni la manera ni tinc les eines per a fer-ho. Estic segur que el Jordi també els deu tenir. En tot cas, algun dia faré un llistat de tot el material i si hi ha alguna cosa que el Jordi no tingui (cosa que dubto) estaré encantat que algú el digitalitzi.
      Jo també crec que quanta més difusió es faci de la colla, millor. Al cap i a la fi és història de l’entitat i que en molts moments hem tingut la sort de viure-la directament.

      • Jordi diu:

        Hola Francesc, estaria encantat de poder digitalitzar aquets videos que el teu para va anar recopilant amb el anys, si vols pots ferme un llistat de les actuacions i veuriem quins es poden digitalitzar, no dubtis ni un moment, estic a la teva dispossició. Pots possar-te en contacte amb el meu correo.
        Gracies
        Jordi

Els comentaris estan tancats.