I ara una de música

Ara fa temps que no penjo cap musiqueta. Em ve de gust deixar-vos aquesta peça de Jean Baptiste Lully interpretada per la formació de Jordi Savall, Le concert des nations. És una peça que aixeca els ànims i dóna ganes de posar-se a treballar. Espero que la gaudiu.

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Quant a JOSEP MARIA

Un que passa per aquí i s'hi queda una estona, sense saber si per gaire temps. M'agrada conversar i escriure, encara que sóc conscient que mai no guanyaré un premi nobel de literatura o un premi pulitzer. Tan sols voldria que l'estona que passis aquí amb mi sigui una estona agradable i que somriguem plegats o t'arrenqui algun noble sentiment.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.