6 extensions de Chrome que et poden ajudar amb el SEO de la teva web

Implementar una bona estratègia SEO és fonamental per a plantejar-te objectius pel que fa a establiment d’objectius a aconseguir a través del contingut es refereix. Així que pensar en una bona estratègia SEO és fonamental si vols que la teva pàgina web funcioni i aconsegueixi una quantitat de trànsit.

Són moltes les formes amb què pots millorar però una de les més efectives és comptar amb una extensió a Chrome per aconseguir recopilar tota la informació necessària sobre el SEO i així fer que la teva pàgina web triomfi. A continuació et oferirem algunes de les millors extensions de Chrome amb les quals poder millorar el SEO del teu lloc web.

Web Developer segons un consultor seo

Es tracta d’una extensió de SEO imprescindible per Chrome. És molt senzilla de manejar i la informació que mostra és molt àmplia i ofereix opcions de tot tipus.
A la barra superior d’aquesta eina apareix una roda de configuració i hauràs de fer clic en ella per veure com millora el teu lloc web utilitzant les seves opcions.
Check my links

És, sens dubte, de les millors extensions SEO per detectar enllaços trencats o errors 404. És una extensió molt fàcil d’utilitzar. Tan sols has de fer clic a la icona de l’extensió i aquesta mostra en color verd els enllaços de la pàgina que són correctes o redirigits i en color vermell els que estiguin trencats.

Els errors 404 que detecta l’extensió has arreglar eliminant-a Google search Console o fent una redirecció 301 a través d’algun plugin o manualment editant el fitxer Htaccess.

SeoquakeAquesta és una veterana eina i que, com a extensió, fa una funció molt bona per al posicionament d’una web ja que examina la pàgina sobre la que vols realitzar un estudi, fent clic a la icona instal·lat a la barra de navegació.

Keywords Everywhere

Si vols trobar les paraules clau perfectes per al SEO de la teva pàgina web, llavors aquesta extensió no pot faltar a Chrome. Et permet centrar-te més específicament en el nombre de paraules clau més o menys interessants a atacar per volum.

 

A més de ser una eina molt bona és gratis i ofereix el nombre de recerques ja no només per a la Keyword Planner, sinó també per a altres plataformes i els suggeriments de Google.
MOZ barEs tracta de l’extensió de Google Chrome que indica l’autoritat d’un domini i l’autoritat d’una pàgina d’una web. És molt important tenir aquests valors per estudiar el grau de competència a l’hora d’atacar unes determinades paraules clau.

 

Majestic Backlink Analyzer

Amb aquesta extensió podràs consultar de forma molt ràpida la força que té qualsevol pàgina web, en funció de la informació que proporcionen les seves backlinks. Tot això sense dependre d’un tercer per obtenir les dades

Quant a velvet

consultora de marketing online a https://www.seowebconsultora.es i gerent de la agencia marketing digital http://mentedigital.es/
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.