La importància SEO

 

La importància SEO es troba en la necessitat d’augmentar la visibilitat dins de la web. La major oportunitat que ofereix l’internet, és la capacitat d’arribar a milions de persones, de forma efectiva i ràpida … una gran audiència a l’abast d’un clic. Però per això és necessari comptar amb certa popularitat, i figurar a la primera pàgina de Google és un indicador positiu, capaç de fer notar la teva existència a la web de forma sorprenent, augmentant el trànsit orgànic.

Cal aclarir que, el tràfic orgànic, són les visites que arriben al nostre lloc o pàgina web, provinent dels motors de cerca. El cercador popular per excel·lència és Google, d’allí que el treball SEO es trobi enfocat en optimitzar una web perquè l’algoritme de Google pugui indexar-se de manera ràpida i proporcionar-li una qualificació positiva, que aconsegueixi posicionar-la en la primera pàgina de resultats.Quan parlem de la importància SEO és necessari ressaltar la necessitat del treball en aquesta àrea per l’augment del trànsit orgànic de la nostra web, a més, cal nomenar la visibilitat, ja que el SEO es tracta d’això: fer visible la nostra web en els cercadors .

La visibilitat dins de l’internet és fonamental, ja que aquest gran impulsor compte, també, amb una gran competència. Els projectes online, per tenir èxit, necessiten destacar-se entre un conjunt de pàgina que manegen la mateixa temàtica ¿com s’aconsegueix això?

Amb un treball SEO constant i professional, on s’analitzin diversos aspectes de la web, des del disseny, les paletes de colors, el contingut publicat … fins a la velocitat de càrrega i els enllaços.

Importància SEO: projectes online i llocs webs empresarials segons un seo barcelona

Tot i que la importància SEO és resaltante tant en projectes online  petits, com projectes online grans, quan parlem d’un web empresarial, aquesta importància pren un altre enfocament, ja que ens trobem amb el nombre de reconversions o vendes, o amb una major demanda dels serveis oferts a la web.De manera senzilla, l’augment en la visibilitat dins dels motors de cerca, porta a un augment de trànsit al lloc web, el que implica major accés al públic objectiu, augment de clients potències i, finalment, un augment en les vendes.

Per aquesta raó, dins del departament de Màrqueting Digital, les grans empreses compten també amb professionals de SEO, que orienten una estratègia en concret, amb accions ben definides i que busquin “assegurar” el major èxit del lloc web empresarial.

Quant a velvet

consultora de marketing online a https://www.seowebconsultora.es i gerent de la agencia marketing digital http://mentedigital.es/
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.