Importància de l’optimització en temps de càrrega

Importància de l’optimització en temps de càrrega

Actualment, totes les empreses, marques o companyies necessiten emprar l’internet com a mitjà per apropar-se al públic objectiu. Tant els projectes online petits i independents, com els més grans, han de prendre en consideració les necessitats dels usuaris i les avaluacions dels cercadors, la visibilitat dins el món cibernètic és una meta no tan senzilla d’aconseguir, per aconseguir que la nostra web es trobi a l’accés del públic, cal realitzar diverses accions i planificar diverses estratègies.

L’estratègia SEO té com a objectiu principal ubicar el nostre lloc o pàgina web a la primera pàgina de resultats de Google, o un altre cercador, la qual cosa augmenta el trànsit orgànic i el nombre de reconversions.

Dins el SEO es contempla diversos aspectes d’optimització, entre ells l’optimització en temps de càrrega.Hem de tenir en clar que, per a Google, el més important és l’experiència de l’usuari, de manera que no ha d’estranyar que el seu algoritme s’actualitzi constantment, i atengui els avenços tecnològics i les demandes de les persones que evolucionen en paral·lel als dispositius intel·ligents i les seves funcions. Així bé, l’optimització en temps de càrrega té una importància fonamental en la valoració que Google fa sobre la nostra web.

La majoria dels usuaris  tal i com indica un consultor seo, abandonen una pàgina si la mateixa triga molt a carregar, això és una experiència poc grata per a les persones que consulten el cercador, així que comporta un aspecte negatiu que afecta, greument, la posició web del lloc.Optimització en temps de càrrega i visibilitat en dispositius mòbilsL’optimització en temps de càrrega va a l’una amb la capacitat del lloc i pàgina web d’adaptar a diferents tipus de dispositius. Un lloc web ha de trobar-dissenyat perquè la seva visualització sigui òptima en dispositius de pantalla (ordinadors i portàtils) i aparells mòbils (telèfons intel·ligents, Tablet …)

Una pàgina web no ha de carregar-se ràpidament només quan s’accedeix a ella per mitjà d’un dispositiu d’escriptori. Cada dia és més gran la quantitat de consultes que rep Google des telèfons intel·ligents, de manera que s’ha convertit en un aspecte de gran pes en l’avaluació i indexació dels llocs webs.Així bé, hem d’assegurar que el nostre lloc web tingui una velocitat de càrrega òptima, ràpida, i estigui adaptat al fàcil accés des de dispositius mòbils.

Aquests aspectes ens ajudaran a tenir un bon lloc dins dels resultats orgànics dels diferents cercadors, ressaltant Google per ser el favorit dels usuaris cibernètics.Enviar comentariosHistorialGuardadasComunidad

Quant a velvet

consultora de marketing online a https://www.seowebconsultora.es i gerent de la agencia marketing digital http://mentedigital.es/
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.