Extensions SEO per Chrome

Extensions SEO per Chrome

En el post d’avui anem a parlar sobre les extensions de SEO per Chrome.

Ja que el gran navegador de Google és una caixa molt important i que té nombroses utilitats en on podem trobar aplicacions que tenen una infinitat d’ús en relació al màrqueting digital.

De la mateixa manera, aquestes eines faciliten les tasques d’anàlisi, tant per als projectes personals com l’anàlisi dels llocs de la competència.Tots els professionals que treballen en el màrqueting digital saben sobre les extensions del SEO i de les diferents categories de Chrome i que poden fer la nostra vida molt més fàcil, si busques dominar la SERP són indispensables.

Què és una Extensió segons el consultor seo judith sauch?

Per aquells que no saben què és una extensió, podem definir-les com una add-on, connector o programa que són afegits al navegador independentment si és Chrome, Firefox, Internet explori, etc. Les extensions són funcions extres que faciliten una sèrie de tasques, al mercat del màrqueting digital hi ha extensions que són molt usades, siguin SEO, Mitja Strategist, etc.

Cadascuna d’aquestes extensions poden ser trobades a la botiga d’extensions del mateix Google:

Chrome Web Store:Extensions SEO per a Google Chrome

Mozbar: És l’extensió de SEO més coneguda a tota la xarxa. Aquesta extensió ofereix autoritat al domini a la pàgina, que s’està mirant d’aquest precís moment i que segons els criteris de l’estructura de continguts i els enllaços, també té disponible mozrank, que és una puntuació que segons sigui la popularitat dels backlinks i el MozTrust, que són els índexs de confiança dels links que reben els portals web.

Molts que han fet servir Moz en el màrqueting digital recomanen aquesta extensió però es deu tenir en compte que és realment fàcil de manipular.

SEO Inspector: Per a aquelles persones que no tenen coneixements tècnics, de totes les extensions SEO que puguin aconseguir, aquesta és la ideal per tenir millor idea de la salut del web amb només un petit clic.

A més, aquesta extensió també ofereix tota quantitat d’informació sobre el web, des dels títols, meta descripció, etc., que van adreçada als scripts que s’encarreguen d’executar la pàgina. Són de gran utilitat si el que es busca és endinsar-se al món del SEO tècnic.

 

Quant a velvet

consultora de marketing online a https://www.seowebconsultora.es i gerent de la agencia marketing digital http://mentedigital.es/
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.