Descobreix què és el SEO local

Millora el teu lloc web a través del SEO local

El SEO local és un tipus de cerca per Internet, bé sigui a través d’equips mòbils o de PC, que treballa en funció de la ubicació actual que tingui l’usuari, és a dir, si per exemple vols cercar “botigues d’esports” apareixeran les botigues que estan a prop de la teva ciutat.
Actualment, prop del 40% de les recerques són locals i de cada 5 persones 4 busquen informació local a través dels seus dispositius mòbils.

 

Ara bé, ¿Com sap Google on em trobo per poder facilitar-me aquesta informació? Doncs, com tot sistema, Google compta amb diferents eines per detectar on es troba ubicat l’usuari que està realitzant la recerca (compte de Gmail, la memòria cau, ip, entre d’altres).
Per als que fan d’això la seva professió, i desitgen portar el seu web o la seva empresa al màxim nivell en el sector d’Internet han d’estar en constant actualització, pel que serà necessària l’optimització de lloc web amb SEO local i així obtenir l’èxit amb els motors de búsqueda.

 

En primer lloc s’ha de crear un compte de Google+, ja que actualment tot gira al voltant d’aquesta xarxa social. Si es tracta d’una empresa física se li dóna aquesta informació a Google i llest, ja formes part de Google Local, a partir d’aquí es pot començar amb l’optimització.

 

La pàgina anomenada Informació a Google Plus, és la que es va a optimitzar, aquesta és la que més força o poder tindrà per sortir als primers llocs de resultats de cerca. Pel que has d’assegurar de realitzar els següents passos:

1. Afegir a la pàgina de Google Local la paraula clau.

2. Definir l’empresa en la categoria correcta

3. Contingut multimèdia.4. Format de la direcció.

4. Anima els clients perquè deixin comentaris

5. Crea esdeveniments.Seguint aquests passos, és més que segur que el teu posicionament tindrà una millora significativa, cosa que notaràs a llarg termini.

El millor de tot això és que no et caldrà invertir molt temps en això, amb només dedicar mitja hora a Google Local obtindràs un perfil òptim.

Lamentablement no totes les empreses ho coneixen o el fan servir i amb això desconeixen una quantitat important de trànsit local que estan perdent.Però tu, que estàs llegint això i ja ho saps, no pots deixar de passar per alt l’ús d’aquesta valuosa eina per a l’èxit del teu posicionament tal i com indica el consultor seo judith sauch.

 

Quant a velvet

consultora de marketing online a https://www.seowebconsultora.es i gerent de la agencia marketing digital http://mentedigital.es/
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.