Les noves opcions de Google My Business

Les noves opcions de Google My Business

L’opció de preguntes i respostes llançat a l’agost de 2017 per part de Google, ha tingut una excel·lent acceptació i utilització insuficient per part dels venedors i els consumidors, els qui van veure aquest canal com una excel·lent oportunitat d’expressar-se.

Google My Business és una plataforma meravellosa per ajudar les petites i mitjanes empreses a empitjorar la seva experiència local.Aquesta nova característica de Google continúa sent utilitzada pels teus clients potencials que esperen respostes oportunes sobre els seus dubtes e inquietuds, no pots deixar-lo en blanc, obligatòriament has de ajudar-vos. El monitoratge continu de les activitats que emmarca al teu lloc web han de ser realitzades.

Aquesta nova opció segons un consultor seo com judith, indica que no compta amb tauler de notificacions de noves preguntes, és per això que has d’estar pendent de forma manual sobre les noves actualitzacions que envolten a aquest mòdul de preguntes i resposta que ofereix Google My Business.Si ets propietari d’un negoci aquesta opció de rastrejar noves preguntes és vital que la coneguis. El primer que has de fer és activar les notificacions de Google Maps al telèfon, o l’altra alternativa és pagar per un servei de monitoratge que el mantinguin al corrent de la situació.La mateixa plataforma exigeix ​​als clients que responguin als comentaris que es fan sobre el teu negoci, el detall està en que són enviats a tots els participants incloent aquells que no tenen una bona opinió sobre la teva empresa.

Això pot ser esgarrifós, però és un mal necessari.

La nova funció de Google My Business a on els usuaris de la teva empresa poden optar per fer preguntes i respondre a la dels altres, és l’elecció ideal per deixar veure la naturalitat de la seva empresa. Però que passa si aquests clients comencen a fer un ús errat del servei i comenten coses incorrectes.

 

Quant a velvet

consultora de marketing online a https://www.seowebconsultora.es i gerent de la agencia marketing digital http://mentedigital.es/
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.