La popularitat que ha guanyat el vídeo màrqueting

La popularitat que ha guanyat el vídeo màrqueting

El contingut a través del vídeo màrqueting s’ha tornat cada vegada més esmentat i destacat sobretot als Estats Units, però, Europa no s’està quedant per res enrere ja que s’està invertint tot en aquest tipus de continguts.El vídeo màrqueting és una eina realment beneficiosa tant per a les marques com per als consumidors, és una manera de que aquelles arribin de forma més directa i interactiva als usuaris.

S’ha comprovat que aquest tipus d’informació visual impacta molt més i millor en els consumidors.A continuació exposarem alguns aspectes importants que té el vídeo màrqueting digital: En primer lloc, cal deixar clar que la gran majoria dels consumidors prefereix aquest contingut perquè és més individualitzat i personalitzat, aspecte que ha generat que les grans marques incloguin poc a poc més elements de personalització en cada material.

En el món del màrqueting estan destacant amb més força els vídeos en directe o en viu per arribar als consumidors. És una modalitat que està prenent moltíssima importància, de manera que, grans xarxes com Facebook o Instagram estan adaptant les seves aplicacions i incloent aquestes opcions.

D’acord a una enquesta, el 88% dels consumidors accepten de manera positiva els denominats “lives vídeos”.

El vídeo màrqueting és un tipus de contingut que s’està compartint entre els consumidors fins a 12 vegades amb més freqüència que el tradicional contingut mitjançant imatges. Per als usuaris resulta més fàcil recordar o retenir informació a través de contingut d’aquest tipus que d’un text.

Des de l’any 2016, i sobretot en el present any 2018 s’han invertit grans quantitats de diners en publicitat d’aquest estil.Avantatges del vídeo màrqueting a les xarxes socialsAixí com el contingut visual i interactiu ha pres gran popularitat impulsant a algunes marques o companyies més fàcilment al mercat, també el vídeo màrqueting està sent pres en compte quan es tracta de les xarxes socials.Per als usuaris és de gran atracció dels anomenats “short vídeos” o vídeos més curts que s’han ajustat a poc a poc en plataformes com Instagram amb els “instastories”, snapchat, Twitter mitjançant els “short news”, o en Facebook amb els vídeos en directe.Les grans companyies que manegen xarxes socials han de prendre aquesta eina i literalment “esprémer-o explotar-la” al màxim, donant-li la importància que realment mereix i està tenint el vídeo màrqueting en el món. Cal aprofitar sense cap mena de dubte el gran enrenou que estan generant en els consumidors els vídeos tant per fer publicitat com per transmetre qualsevol altre tipus de contingut segons un consultor seo.

Quant a velvet

consultora de marketing online a https://www.seowebconsultora.es i gerent de la agencia marketing digital http://mentedigital.es/
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.