La central de Fukushima Daiichi

La premsa d’avui, com no podia ser d’altra manera, es continua fent ressò de la magnitud de la tragèdia ocasionada pel tsunami al Japó. Les pèrdues en vides humanes, en infrastructures i en béns materials són incalculables. Milers de persones no disposen ni d’aigua ni de llum, i potser són els més afortunats; d’altres, ho han perdut tot.  Però la preocupació més gran, en aquest moment, és la situació de fragilitat en què es pot trobar la La central nuclear de Fukushima Dai-ichi, amb el record de Txernòbyl encara viu, després de l’explosió.

Per ajudar a entendre tècnicament aquest tema m’ha semblat molt interessant l’article que publica Alejandro Polanco en el seu bloc.

Aquesta entrada s'ha publicat en Àsia-Pacífic, Internacional i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>