IV Jornades sobre el bosc de Poblet i les Muntanyes de Prades

Els dies 14, 15 i 16 de novembre de 2014 es celebraran les IV Jornades sobre el bosc de Poblet i les Muntanyes de Prades.

Les jornades són un punt de trobada per a tots els estudiosos, naturalistes i científics que tenen el seu àmbit de treball el bosc de Poblet i les muntanyes de Prades.

Per poder presentar un treball a les quartes jornades cal fer arribar al centre de gestió del Paratge Natural de Poblet, mitjançant un correu electrònic (pnpoblet@gencat.cat), un resum del treball a presentar abans del 30 de maig de 2014, on consti el nom de l’autor o autors, la vinculació o no a un centre de recerca, el títol,  les paraules clau i un text de 100 paraules com a màxim.

Les àrees científiques sobre les quals s’accepten treballs abasten tan el medi natural com el medi social i les seves interaccions. En relació amb l’àmbit territorial, només s’acceptaran els treballs que versin sobre aspectes vinculats a les muntanyes de Prades o que hi tinguin una relació directa.

Quant a Manel

Bloc realitzat per Manel Martínez i Garcia. Vimbodinenc i admirador del bosc de Poblet. He publicat diferents llibres i treballs relacionats amb aquest espai, especialment sobre la seva història.
Aquesta entrada ha esta publicada en Estudis i recerca. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *