I Congrés Sebastià Juan Arbó

L’Ajuntament d’Amposta i la Universitat Autònoma de Barcelona organitza el I Congrés Sebastià Juan Arbó que se celebrarà Amposta i a Bellaterra els dies 25 i 26 d’octubre del 2023 en motiu del 120 aniversari del seu naixement.

Per participar-hi amb la presentació d’una comunicació llegiu la convocatòria. Cal presentar els treballs abans del 15 de setembre de 2023.

La nostra associació és una de les entitats col·laboradores, juntament amb el Grup d’Estudis de l’Exili Literari, el Centre d’Estudis sobre Dictadures i Democràcies, el Departament de Filologia Espanyola (UAB), el Departament de Filologia Catalana (UAB), l’Arxiu Comarcal del Montsià i l’Ajuntament de la Ràpita.

Recordem que la revista beCEroLes que edita el CEL va dedicar un monogràfic a la figura Sebastià Juan Arbó, que podeu consultar a RACO.

Quant a locel

CEL és una associació, que naix de la iniciativa d'un grup de filòlogues i filòlegs, oberta a totes les persones i entitats interessades en la llengua i la literatura. L'àmbit d'actuació del CEL abraça les comarques centrals del Països Catalans (Montsià, Baix Ebre, Ribera d'Ebre, Terra Alta, Matarranya, Ports i Maestrat), un territori amb vincles lingüístics i culturals comuns.
Aquesta entrada ha esta publicada en CEL, homenatges, Montsià, notícies, trobades. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.