II Cicle de Conferències sobre Sociolingüística a les Terres de l’Ebre

Entre el 27 de gener i el 25 de maig del 2017 tindrà lloc el II Cicle de Conferències sobre Sociolingüística a les Terres de l’Ebre “Llengua, societat i poder” que porta per títol “L’escola i la revitalització del català: la llengua a l’aula i al pati”, que tindrà lloc a Tortosa.

La conferència inaugural serà la “Presentació de l’Informe sobre la situació de la llengua catalana 2015 (Xarxa Cruscat-Institut d’Estudis Catalans)”, a càrrec el Dr. Miquel-Àngel Pradilla i Cardona, professor de la URV.

És una activitat que organitza l’Antena Cultural Tortosa de la URV, Òmnium, Som escola catalana i el CNLTE. Per a fer la inscripció cal enviar un missatge a suportantena.tortosa@urv.cat, fent constar el nom, cognoms i DNI de la persona que s’inscrigui. Es tracta d’una activitat reconeguda pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya a través de l’ICE URV (codi 8000070021), amb una certificació de 10 hores.

Quant a locel

CEL és una associació, que naix de la iniciativa d'un grup de filòlogues i filòlegs, oberta a totes les persones i entitats interessades en la llengua i la literatura. L'àmbit d'actuació del CEL abraça les comarques centrals del Països Catalans (Montsià, Baix Ebre, Ribera d'Ebre, Terra Alta, Matarranya, Ports i Maestrat), un territori amb vincles lingüístics i culturals comuns.
Aquesta entrada ha esta publicada en xarrades. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.