Documentació necessària per efectuar els tràmits associats a les instal·lacions de baixa tensió davant de les empreses distribuïdores elèctriques. Catalunya

 

 

Nota Aclaridora sobre la documentació necessària per efectuar els tràmits associats a les instal·lacions de baixa tensió davant de les empreses distribuïdores elèctriques.

En data 10 de novembre , es va publicar una Nota Aclaridora per concretar la documentació necessària per a  contractar el subministrament d’energia elèctrica motivada per l’entrada en vigor de la Llei 9/2014 , de 31 de juliol , de la seguretat industrial dels establiments, les instal·lacions i els productes.

Des de llavors el sistema de tramitació s’ha consolidat  i ha patit lleugers canvis que aconsellen revisar aquesta nota per ajustar-la a la realitat actual del sistema documental de tramitació  d’ instal·lacions de baixa tensió.

Link de la nota aclaridora documentació

 

 

Quant a Xavier Milian Call

Enginyer Tècnic Industrial , Per la UPC , EUETI de Terrassa Promoció de 1991. Especialitat Química Industrial . - Membre de , the Royal Society of Chemistry, London , UK. Membre col·legiat :335886 .Lletres designadores MRSC. - Col·legiat : 10634 del Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Tarragona, CETIT, Spain. Dades de contacte. Correu: xaviwemilian@enginyerstarragona.cat Tel: +34 661026399 Fax:+34 977 720799
Aquesta entrada ha esta publicada en Activitats News. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Documentació necessària per efectuar els tràmits associats a les instal·lacions de baixa tensió davant de les empreses distribuïdores elèctriques. Catalunya

  1. Johne480 diu:

    Keep working ,fantastic job! dedeebdbdgek

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *