Tramitació d’instalacions amb Canal Empresa

Des del 6 de novembre de 2014 les instal·lacions de gas, llum, ascensors, etc… es tramiten telemàticament a través de Canal Empresa.

Per tal de garantir que les instal·lacions acompleixen les condicions de seguretat que marca la legislació vigent s’han d’inscriure en el registre corresponent.
Conegueu les característiques i condicions de cada tràmit

 

A partir del 6 de novembre 2014:

 

Les altes, modificacions i baixes registrals de les noves instal·lacions a les quals s’aplica la Llei 9/2014 del 31 de juliol, de la seguretat industrial dels establiments, les instal·lacions i els productes, s’hauran de sol·licitar per via electrònica. Per tant, a partir del 6 de novembre, aquests tràmits es faran a través de Canal Empresa.

Veure el vídeo informatiu .:https://www.youtube.com/watch?v=KVjvy3-yx0w

 

Quant a Xavier Milian Call

Enginyer Tècnic Industrial , Per la UPC , EUETI de Terrassa Promoció de 1991. Especialitat Química Industrial . - Membre de , the Royal Society of Chemistry, London , UK. Membre col·legiat :335886 .Lletres designadores MRSC. - Col·legiat : 10634 del Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Tarragona, CETIT, Spain. Dades de contacte. Correu: xaviwemilian@enginyerstarragona.cat Tel: +34 661026399 Fax:+34 977 720799
Aquesta entrada ha esta publicada en Catàlegs i portals serveis energètics. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *