Mapa de mesures per a l’estalvi i l’eficiència energètica

Mapa de mesures per a l'estalvi i l'eficiència energètica

Què és?
El mapa de mesures és una entorn web que permet accedir a dues aplicacions diferenciades.  D’una banda hi ha el cercador de mesures, una base de dades on es descriuen de forma detallada les mesures que es poden aplicar en el sector industrial i terciari, així com el seu estalvi orientatiu associat.  D’altra banda, en el Mapa de Mesures podem trobar un conjunt d’infografies on es representen els esquemes tipus de les instal·lacions més comuns en l’àmbit industrial o gran terciari.

A qui va dirigit?
Aquesta aplicació està dirigida al col·lectiu de gestors energètics o responsables energètics de la indústria o del gran terciari. En el Mapa de Mesures  poden ampliar  el coneixement en mesures d’estalvi i eficiència energètica de les seves instal·lacions.

Com s’hi accedeix?
L’entorn web és accessible  través del següent enllaç:

http://aplicacions.icaen.cat/mapamesures/

 

 

Quant a Xavier Milian Call

Enginyer Tècnic Industrial , Per la UPC , EUETI de Terrassa Promoció de 1991. Especialitat Química Industrial . - Membre de , the Royal Society of Chemistry, London , UK. Membre col·legiat :335886 .Lletres designadores MRSC. - Col·legiat : 10634 del Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Tarragona, CETIT, Spain. Dades de contacte. Correu: xaviwemilian@enginyerstarragona.cat Tel: +34 661026399 Fax:+34 977 720799
Aquesta entrada ha esta publicada en Publicacions i guies energètiques. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *