Carta de pagament de la taxa de certificació d’eficiència energètica

S’habilita la carta de pagament de la taxa de certificació d’eficiència energètica als edificis.

A partir del 13 de juny de 2014 es pot fer el pagament de la taxa del tràmit de certificació energètica d’edificis mitjançant una carta de pagament.

Recordeu que podeu realitzar el pagament fent servir qualsevol targeta de crèdit als mitjans de pagaments oferts per “la Caixa”.

A més a més, aquells usuaris que disposin d’un compte a La Caixa i de l’aplicació Línia Oberta podran fer el pagament a través d’aquesta plataforma.

Amb la carta de pagament es flexibilitza les opcions de pagament del tràmit i el tècnic podrà sol·licitar al propietari o promotor que sigui ell qui realitza el pagament .

 

Quant a Xavier Milian Call

Enginyer Tècnic Industrial , Per la UPC , EUETI de Terrassa Promoció de 1991. Especialitat Química Industrial . - Membre de , the Royal Society of Chemistry, London , UK. Membre col·legiat :335886 .Lletres designadores MRSC. - Col·legiat : 10634 del Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Tarragona, CETIT, Spain. Dades de contacte. Correu: xaviwemilian@enginyerstarragona.cat Tel: +34 661026399 Fax:+34 977 720799
Aquesta entrada ha esta publicada en Certificació Energètica d'edifics .News. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *