Primera versió en català de l’eina CE3X

Es publica la primera versió en català de l’eina de certificació d’eficiència energètica als edificis CE3X


Les properes versions de l’eina inclouran la traducció de tots els elements.

L’eina reconeguda pel Ministeri es pot utilitzar en català descarregant el paquet d’idioma de la pàgina web de l’ICAEN. En aquesta primera versió encara hi ha algunes llibreries i conceptes en castellà que s’aniran traduint en les properes versions.
Per a poder instal·lar aquest paquet d’idiomes cal que prèviament s’hagi actualitzat el programa CE3X a la darrera versió disponible a l’apartat de documents reconeguts de la pàgina web del Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme.

Versió en català de l’eina CE3X [ZIP,536,76 KB.]

 

Quant a Xavier Milian Call

Enginyer Tècnic Industrial , Per la UPC , EUETI de Terrassa Promoció de 1991. Especialitat Química Industrial . - Membre de , the Royal Society of Chemistry, London , UK. Membre col·legiat :335886 .Lletres designadores MRSC. - Col·legiat : 10634 del Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Tarragona, CETIT, Spain. Dades de contacte. Correu: xaviwemilian@enginyerstarragona.cat Tel: +34 661026399 Fax:+34 977 720799
Aquesta entrada ha esta publicada en Certificació Energètica d'edifics .News. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *