El Maestrat acull el Congrés “Joan Coromines i el País Valencià”


Els dies 25, 26 i 27 de maig dinou estudiosos de reconeguda trajectòria en l’àmbit de la lingüística i de la filologia analitzaran des de diferents perspectives l’aportació valenciana del lingüista i etimòleg Joan Coromines (1905-1997) en el Congrés “Joan Coromines i el País Valencià”, que se celebrarà a Vinaròs i a Rossell.

El congrés “Joan Coromines i el País Valencià” s’ha gestat de la mà de tres membres de la Secció Filològica de l’IEC vinculats al Maestrat, José Enrique Gargallo, Vicent Pitarch i Miquel-Àngel Pradilla, amb la col·laboració especial de l’Ajuntament de Vinaròs i de l’entitat Maestrat Viu. A més, compta amb el patrocini de l’IEC, de l’AVL, de la Generalitat Valenciana i de la Generalitat de Catalunya, de l’Ajuntament de Vinaròs i de l’Ajuntament de Rossell, i de la Fundació Huguet.

Hi intervindran, entre altres, Antoni Ferrando, Germà Colón, Vicent Pitarch, Lluís Gimeno, Joseph Gulsoy, Brauli Montoya, Josep Martines, Joan Anton Verge i Joan Veny.

Més informació: Maestrat Viu.

Comments are closed.