NI UNA MORT MÉS !!! RESPECTE !!!

NI UNA MORT MÉS, RESPECTE !!!

Aquest és el manifest que es llegirà en totes les ciutats d’Espanya on s’estan duent a terme manifestacions o concentracions pacífiques amb l’eslògan de ‘MARXA PER RESPECTE A L’CICLISTA!          Després dels últims esdeveniments que han tornat a veure els nostres vorals tacats de sang, des de totes les associacions ciclistes i federacions, ‘els ciclistes diem PROU !!!          No podem permetre que sortir a les carreteres amb una bicicleta sigui una ruleta russa. No podem permetre que cap de setmana després de cap de setmana vegem com els nostres companys, familiars o amics perden la vida per la inconsciència d’alguns conductors. El que ha passat el passat dia 7 a Oliva (Alacant) ha despertat a la família ciclista, fins i tot als que no ho són. La repercussió mediàtica i la indignació en el món del ciclisme ha fet que es digui JA N’HI HA PROU !!! No volem més morts a les carreteres i exigim que se’ns respecti i se’ns protegeixi. És lamentable que hi hagi d’haver arribat a aquesta situació i que hagin de caure tres companys de una manera tan brutal i absurda, perquè les institucions, les federacions i la DGT despertin i comencin a actuar. ELS CICLISTES DEMANEM • Penes més dures per als que provoquin un accident donant positiu en els controls d’alcohol i / o drogues, considerant-ho un homicidi sense categoria d’imprudent.• Sancions severes i retirada permanent del permís de conduir a qui cometi aquests delictes.• Que els controls d’alcoholèmia es posin en les mateixes portes dels aparcaments de les discoteques i pròxims a zones d’oci.• Enduriment de les sancions als que no respectin la distància de seguretat.• Més presència d’agents a les carreteres freqüentades per ciclistes. No creiem que demanem molt, donat el que ens juguem, la VIDA. Per això hem demanat i se’ns ha concedit els permisos pertinents per a realitzar aquesta gran concentració ciclista a la nostra ciutat, en aquest cas al Vendrell. S’intentarà que, segons les possibilitats d’organització, sigui el mateix dia i hora en totes les ciutats d’Espanya. Hem intentat comptar amb tots aquells que d’una manera o altra donen suport les nostres reclamacions. Estem en el nostre dret de sortir al carrer, de dir PROU !!!, de demanar respecte i de no sortir amb por a rodar amb les nostres bicicletes. En definitiva, poder tornar vius a casa.

NI UNA MORT MÉS, RESPECTE !!!

 

Comments are closed.