NI UNA MORT MÉS !!! RESPECTE !!!

NI UNA MORT MÉS, RESPECTE !!!

Aquest és el manifest que es llegirà en totes les ciutats d’Espanya on s’estan duent a terme manifestacions o concentracions pacífiques amb l’eslògan de ‘MARXA PER RESPECTE A L’CICLISTA!          Després dels últims esdeveniments que han tornat a veure els nostres vorals tacats de sang, des de totes les associacions ciclistes i federacions, ‘els ciclistes diem PROU !!!          No podem permetre que sortir a les carreteres amb una bicicleta sigui una ruleta russa. No podem permetre que cap de setmana després de cap de setmana vegem com els nostres companys, familiars o amics perden la vida per la inconsciència d’alguns conductors. El que ha passat el passat dia 7 a Oliva (Alacant) ha despertat a la família ciclista, fins i tot als que no ho són. La repercussió mediàtica i la indignació en el món del ciclisme ha fet que es digui JA N’HI HA PROU !!! No volem més morts a les carreteres i exigim que se’ns respecti i se’ns protegeixi. És lamentable que hi hagi d’haver arribat a aquesta situació i que hagin de caure tres companys de una manera tan brutal i absurda, perquè les institucions, les federacions i la DGT despertin i comencin a actuar. ELS CICLISTES DEMANEM • Penes més dures per als que provoquin un accident donant positiu en els controls d’alcohol i / o drogues, considerant-ho un homicidi sense categoria d’imprudent.• Sancions severes i retirada permanent del permís de conduir a qui cometi aquests delictes.• Que els controls d’alcoholèmia es posin en les mateixes portes dels aparcaments de les discoteques i pròxims a zones d’oci.• Enduriment de les sancions als que no respectin la distància de seguretat.• Més presència d’agents a les carreteres freqüentades per ciclistes. No creiem que demanem molt, donat el que ens juguem, la VIDA. Per això hem demanat i se’ns ha concedit els permisos pertinents per a realitzar aquesta gran concentració ciclista a la nostra ciutat, en aquest cas al Vendrell. S’intentarà que, segons les possibilitats d’organització, sigui el mateix dia i hora en totes les ciutats d’Espanya. Hem intentat comptar amb tots aquells que d’una manera o altra donen suport les nostres reclamacions. Estem en el nostre dret de sortir al carrer, de dir PROU !!!, de demanar respecte i de no sortir amb por a rodar amb les nostres bicicletes. En definitiva, poder tornar vius a casa.

NI UNA MORT MÉS, RESPECTE !!!

 

Quant a pcbp

La Penya Ciclista Baix Penedès és una entitat sense anim de lucre on ja tenim una història de més de 25 anys, sempre relacionat amb les sortides amb bicicleta majoritàriament de cicloturisme. Les nostres sortides son per les comarques del Penedès, Garraf, Tarragonès, Alt Camp i l’Anoia. Tenim ciclistes tant en la modalitat de carretera com en btt. Tots els diumenges a la Plaça Nova del Vendrell hi ha diversos grups que iniciaran la sortida amb parada per esmorzar. A part de fer cicloturisme, també puntualment realitzem excursions per a conèixer altres indrets de Catalunya, però sempre amb la companyia de la bicicleta. Actualment organitzem la Cursa Social Baix Penedès, que és una cursa de competició per carretera que es fa pel mes de febrer.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.