Junta General Ordinaria

Convocatòria Junta General Ordinària

Dia 03 de febrer de 2017, amb primera convocatòria a les 20,00h i amb segona convocatòria a les 20,15h. Al Centre Cívic l’Estació.

  • ORDRE DEL DIA
  • 1. Lectura i aprovació de l’Acta de la reunió anterior.
  • 2. Estat del comptes del exercici 2016 i resum d’activitats
  • 3. Proposta Augment de la quota social o cobrament del 50% de les activitats, com Sardinada,  Torronada…
  • 4. Roba Estiu 2017
  • 5. Llicencies
  • 6. Sortida a Utrera
  • 7. VII Cursa Social
  • 8. Precs i Preguntes

 

 

Quant a pcbp

La Penya Ciclista Baix Penedès és una entitat sense anim de lucre on ja tenim una història de més de 25 anys, sempre relacionat amb les sortides amb bicicleta majoritàriament de cicloturisme. Les nostres sortides son per les comarques del Penedès, Garraf, Tarragonès, Alt Camp i l’Anoia. Tenim ciclistes tant en la modalitat de carretera com en btt. Tots els diumenges a la Plaça Nova del Vendrell hi ha diversos grups que iniciaran la sortida amb parada per esmorzar. A part de fer cicloturisme, també puntualment realitzem excursions per a conèixer altres indrets de Catalunya, però sempre amb la companyia de la bicicleta. Actualment organitzem la Cursa Social Baix Penedès, que és una cursa de competició per carretera que es fa pel mes de febrer.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.