"10.000", ÉS LA MULTITUT QUE HA APLEGAT LA MANIFESTACIÓ CONTRA EL CEMENTIRI NUCLEAR A MÓRA D'EBRE!!

07 Març, 2010 20:55
Publicat per eblanch, General

 Hola a tots, citarè directament a la C.A.N.C. en el seu manifest d'avui 7/3/10 que ha llegit directament el Sergi Saladié:

"Fa un mes a Ascó vam ser 2.500 persones, i avui en som més de 10.000!!. A Ascó herem 62 Ajuntaments en contra del cementiri. Avui passem dels 100!!. D'aquest Ajuntaments, 60 són de les Terres de l'Ebre i el Priorat, i representen més del 80% del total del territori. A Ascó èrem 7 Consells Comarcals (en contra). Avui en som 10!!. A Ascó el Parlament de Catalunya ja havia aprovat una resolució en contra del cementiri. Al Ple de la setmana que vé, el Parlament tornarà a aprovar una nova resolució en contra del Cementiri!!.
...

Una cosa molt important, no hi ha cap ajuntament ni institució, cap ni una, que hagi donat suport a la candidatura d'Ascó. Ni tan sols la pròpia AMAC...!!. Avuí, amb La Palma d'Ebre i la Torre de l'Espanyol, 10 dels 17 Ajuntaments catalans de l'AMAC estan en contra del cementiri.

I amb tot un territori en contra, el govern de l'Estat Espanyol vol aplicar un procediment a l'estil franquista, marginant i sotmetent a totes les persones, territoris i institucions!!

Si es consuma la candidatura d'Ascó, ens haurem de preguntar: de què serveixen els Ajuntaments??, De què serveix el Parlament de Catalunya??
...

Aquí està en joc molt més que els efectes negatius d'un cementiri nuclear! AQUÍ ESTÀ EN JOC LA DEMOCRÀCIA MATEIXA!!
...

Avuí, aquí a Móra d'Ebre, dia 7 de març de 2010, en aquestes terres testimoni d'enfrontaments i conflictes, de sofriment i de resistència, diem que no volem deixar als nostres fills un territori hipotecat, que no defallirem, que serem com sempre hem sigut, i que mos agrada ser tal com som!!.

No al cementeri nuclear!!!

Visca les Terres de l'Ebre!!"

Aquí teniu fotos de la "mani":

1 Comentaris | 0 RetroenllaçOs