27 Feb, 2007

Pel camí de la feina, El noi que m’ha tractat de vosté i el ranking de TINET

Publicat per msrpalm 16:54 | Permalink Enllaç permanent | Comments Comentaris (4) | Trackback Retroenllaços (0) | General

Pel camí de la feina, El noi que m’ha tractat de vosté i el ranking de TINET.

Avui en lloc d’un sol tema , m’atreviré amb tres, a veure si m’ensurto.

Sortim de casa a les 7:30 “every day” de moment triguem 25 minuts fins a la rotonda “criminal” de l’avinguda Catalunya. La veritat és que no tothom pot anar a treballar amb la teva parella i caminant, tot un luxe desprès de molts anys anant de bòlit per temes de tirar endavant una nena petiteta, i torns de “escorxadors” obligacions laborals extremes i horaris de “guarderia” i menjadors.

La reflexió mirant el mar que intenta fer-se lloc per darrera del polígon industrial és que realment fa un mes que ho podem fer, que ens fem vells ... mentre la nostra filla és fa gran, i que tenim d’aprofitar-ho .

Mentre miro el mar , descriminant els fumerals i els dipòsits de combustible , endevineu que he trepitjat ?

... pues no ...

però m’ha anat de molt poquet , Ester que sempre està al tanto m’avisat i he evitat l’empastre monumental . A partir d’aquest moment he començat a contar-los . Poso en marxa una aposta a veure quants elements decoratius de voreres ... mira que hi ha muntanya en aquest rogle eh ? ... he contat des de el carrer nou de la zona de Sant Pere i Sant Pau fins a L’avinguda Catalunya, uns 2000 m aprox invito una mitjana a qui endivini el numero en un marge de 10.

Paso al següent tema , aprofitant que he fet la reflexió de que ens fem vells ... tornar de treballar ho fem amb Bus , penseu que hi ha ganeta a les 15h . Avui Ester li toca tarda i he pujat sol a dinar ... com sempre en pujar al Bus “BUSco” lloc per a seurem ... no se ... no per la edat eh ? ...

Sempre he BUScat la postura més reposada ... i els conductors de la EMT ... van disparats per l’unic lloc de tota la ciutat que poden correr. Un altre dia ja parlaré del tamany dels BUSos en una ciutat com la nostra ... ho veieu com no puc seguir un guio previ ... que acabo enbolicant-me ? .

Total, que en aquesta hora el BUS està ple d’estudiants , que si carpetes, que si bates ... em seg al costat d’un noi tot equipat eh ? Telefonillo d’ultima generació , auriculars, motxila de marca, pantalons als genolls i com no amb una arracada al llavi , a la segona “parada” de l’avinguda PPCC , va i em diu “Perdone señor ... puede dejarme pasar ?” ... m’ha matat , jo que em sentia jove ... recordava els meus temps d’estudiant , hasta portava els auriculars escoltant les news. .. pos eso ... que dec fer cara de señor ... snif.

Lo del ranking de tinet ... tot un misteri , aquest mati estava com un dels blogs més actius i sortia amb 365 lectures ... i ara no estic ni al mapa ... trucare als compis de Tinet a veure si m’ho expliquen , però d’aqui una petició per a dotin aquest servei tant potent d’eines mes txules i evitin que la gent marxi a altres dominis.

He posat mes fotos i blogs de compis .

Salut


 

20 Feb, 2007

La mort de dos il·luminats.

Publicat per msrpalm 14:08 | Permalink Enllaç permanent | Comments Comentaris (3) | Trackback Retroenllaços (0) | General
Us adjunto aquest dos links que expliquen la noticia de la mort de dos persones que van inventar el futbolin i el comandament a distancia , “lo mando” de la tele.

http://www.20minutos.es/noticia/201499/0/futbolin/muere/inventor/

http://www.20minutos.es/noticia/204061/0/mando/distancia/adler/

No pretenc comentar les noticies en si, però si que m’agradaria rendir un petit homenatge a aquests dos inventors.

Resulta que lo del futbolin ... que us he d’explicar dels partidassos que es munten encara amb apostes , i qui perd paga ... qui mes qui menys hi ha jugat o juga, i el mes bo ... quan en trobem algun en algun bar ... no podem reprimir-nos i tirem ... ara ja es deu tirar dos “Leuros” . “Pues eso” lo que us volia dir abans d’embolicar-me , és que tot i que els jocs d’ordinador i els programes de Futbol per a les videoconsoles , estan molt lograts , mai superaran al futbolin , mes que res com a lloc de trobada no ? . el Pim-Pom també ha fet la seva labor social , i la diana ...

Lo del “Mando” , recordo quan va arribar la segona , (luacheefe) que deia el padri, total, que ens teníem d’aixecar per a prémer el boto de la Marconi en blanc i negre , desprès amb les primeres teles en color que van sortir, encara no hi havia “Mando” , crec que tot va venir junt amb TV3 ... o algun mundial ... Ah i això del "Mando ", es com lo de l'helicoptero no ?

En fi que han mort dos inventors com els de “despues”.

Salut


 

4 Feb, 2007

Tenir Blog, Les Calçotades ,els Tarragonins, i el Nàstic ha emptat fora.

Publicat per msrpalm 20:02 | Permalink Enllaç permanent | Comments Comentaris (7) | Trackback Retroenllaços (0) | General

Fa un any ja de l’apunt del Blog de l’helicopterorero calçotaire. Els Tarragonins , i l’empat del Nàstic.

En aquesta temporada , no ens hem trobat amb cap “helicoptero”, però si amb una colla que havia vingut a fer la calçotada en AVE, no em vaig atrevir a preguntar a un senyor que estava esperant a rentar-se les mans , deu ser que em faig gran , jo sempre pregunto ...

Total que vam tirar l’antena i efectivament havien vingut en AVE a menjar calçots . Lo que no sabem , és si expressament o aprofitant ... . Esperem que la nova Estació del Camp ens doni moltes més possibilitats .

Tenir un Blog és una experiència, molt recomanable, i llegir-ne d’altres també; m’ha demostrat que la gent del carrer encara creu en els valors, en la feina ben feta, en la il·lusió i en el sacrifici personal i sobretot en l’amistat . Els meus compis de la llista no s’acaben de decidir a fer servir els RSS .ni a posar comentaris, cosa que vaig demanar als Reis , però en canvi si que em responen via e_mail. En fi KEIFAREM .

En una revista vaig veure que avui en dia , dins de les comunitats internataires, quasi tothom te un Blog .Us recordo , que això del Blog és com el gimnàs ,que no sols l’has de pagar, sinó que hi has d’anar. Ho dic per si us animeu a tenir-ne un , assolireu un comprimís amb la parroquieta de gent que espera a llegir-vos. Pos eso, que ja fa un any del meu Blog ... el vaig mantenint ...

.Una altra cosa que m’ha cridat l’atenció , això de fer pàtria en els blogs . Sembla que hi ha Tarragonins , i gent que viu a Tarragona que pensa... si aquest no el coneix ningú... que no va a veure al nàstic... que no fa castells... que no porta cap pas a setmana santa ... però resulta que ... porta els fills al cole , al metge, ... que espera que tot estigui be, i que l’escombraire tingui el carrer net, que el mestre ensenyi, que el metge visiti, que el guàrdia vigili i que ... si tots fem la feina ben feta a la nostra ciutat ... que prou costa ... si ens sobra temps , anirem amb molt orgull a fer castells, al futbol , i on faci falta , però no oblideu que Tarragona la fem tots i que son molt poquets els que tenen els quatre avis tarragonins de naixement.

A mes avui he trencat el malefici, he comprat el partit del Nàstic al PPV i no ha perdut , ara que he de reconèixer que m’he avorrit una miqueta ... esperem que continuï sumant punts, però sobretot que millori el joc per a poder mantenir-nos a Primera... i ja sabeu ... de Primera ho som tots , a que si ?

Salut