cinema d´època


En algún lloc del temps (somewhere in time)

C / cinema dels anys 80 — Publicat per nuriacor @ 12:35

 Vista prèviaA l'any 1980 Christopher Reeve,molt conegut pel seu paper de superman i Jane Seymour (la doctora Queen ),protagonitzen aquest drama romàntic  d' època.És una una història impossible però feta realitat gràcies a la auto-hipnosi.Dirigida per Jeannot Szwarc. Música de John Barry (memòries d' Àfrica).104 min.USA.

Després d' una representació teatral,Richard Collier és troba amb una dona vella que li diu  com si el coneguès  " torna a mi ".8 anys més tard desprès d' una crisis creativa,Richard queda totalment meravellat per una fotogràfia que hi ha a l' hotel on està,que a  més li resulta familiar.La fotogràfia ès d' una famosa actriu de principis del segle XX,concretament de l' any 1912.Richard queda tant obsessionat per la dona,que utilitzant la auto-hipnosis és trasladarà a l' època de la jove actriu,la coneixerà ,i tindran un apassionat romanç.

És un romanç d' època que emociona molt,té un cert aire nostalgic.Quan s' sacaba la pel.licula et queda un nus a l'estomac i et fa pensar, i a part la música és molt maca.

 


Powered by LifeType