cinema d´època


MOULIN ROUGE

E / cinema de l' ultima dècada — Publicat per nuriacor @ 19:06

Vista prèviaÉs una historia d´amor musical ambientada a París a l' any 1900 ,amb una poderosa banda sonora nº 1 en les llistes de tot el món .Estem parlant de Moulin Rouge dirigida per Baz Lhurmann ,un géni dels muntatges musicals com ja ens ho va demostrar a Romeo+Julieta de Shakespeare.

Aquesta pel.licula és de l' any 2001 on Nicole Kidman  interpreta a Satin ,una estrella popular d' un club Parisenc,que es troba atrapada entre l' amor d' un jove i romantic escritor (Ewan McGregor) i l' obsessió d' un home ric.Tambè intervenen en aquest film Jim Broadbent,Richard Roxburgh,John Leghizamo.121 min.

El que val la pena és disfrutar de les veus de nicole i Ewan cantant les cançons  amb les seves veus originals, que són un atractiu indiscutible per la pel.licula.



DR. ZHIVAGO

E / cinema de l' ultima dècada — Publicat per nuriacor @ 18:39

Vista prèvialEl doctor zhivago és un home dividit entre dos amors en mitj de la revolució Rusa. Un altra versió cinematogràfica de l' any 2002 amb Keira Knightley(esplèndida com sempre),Hans Matheson, i Sam Neill.Està dirigida per Giacomo Campiotti i dura 220 min.

El metge i poeta Yury Zhivago coneix a la que serà la seva gran passió i fons d' inspiració, Lara.Però tots dos estàn atrapats ,Yury se sent culpable per la traïció a la seva muller ,Tonya i per altra banda Lara tambè per Komarovsky,el poderós home que vol tenir-la a qualsevol preu.

A mi aquesta versió em va agradar molt , té un final bastant sorprenent, tot i que és molt fidel a la novel.la original.Potser trobariem a faltar aquella meravellosa música de la versió de 1965 que va ser guanyadora d' un oscar.I sobretot perpareu-vos per a plorar.


Powered by LifeType