cinema d´època


Les ales del colom (the wings of the dove)

D / cinema dels anys 90 — Publicat per nuriacor @ 22:51

Vista prèvia Basada en la novel.la de Henry James amb el mateix titol i dirigida per Iain Softley a l' any 1997.Inspirada a la Venecia de principis sel segle XX.Va ser candidata a 4 oscars però no se' n va endur cap.En el film intervenen: Helena Bonham-Carter,Linus Roache,Alison Elliott,Elizabeth McGovern,Charlotte Rampling.102 min.USA.

A l' any 1910,la filla d' un pobre drogadicte,Kate,és acollida per la seva tieta millonaria. Kate s' enamora d' un jove periodista de segona fila,que no és de la seva classe.Kate involucra a Merton,el periodista a  una trama per seduir  a una millonaria ,Millie ,que pateix una malaltia terminal,per així casar-se i quan Millie mori quedarà tota la fortuna per Merton, i quedaràn lliures de la tieta de Kate.

És una historia d' amor una mica freda per la manipul.lació que vol fer Kate a Merton disposada a tot per tal d' aconseguir el seu objectiu.Però -Que passaria si en el transcurs de la trama Merton s' enamores realment de la malaltissa Millie?

 



MEMÒRIES D' ÀFRICA

C / cinema dels anys 80 — Publicat per nuriacor @ 16:23

Vista prèviaConsiderada la gran obra mestra dels anys 80 ,dirigida per Sydney Pollack a l'any 1985 i guanyadora de 7 oscars , millor pel.licula,director ,fotografia,guió adaptat,banda sonora ,direcció artistica i edició de só.compte amb actors de la talla de Robert Redford i Meryl Streep.Drama romàntic.160 min. USA.

Aprincipis del segle XX,Karen Blixen arriba a Kenia per dirigir una plantació de cafè junt amb el seu marit,Hans Blixen, un matrimoni que no funciona basicament per les infidelitats del seu marit i la falta d' amor ,que sí trobarà quan coneix a un aventurer caçador de la zona .

En la pel.licula trobem molts ingredients com l' amor, adulteri,malaltia,mort,soletat,ruïna,marginació que  junt amb el carisma dels actors ,amb els paissatges i la banda sonora fan que la pel.licula sigui francament inolvidable.


Powered by LifeType