Tarragona pel dret de decidir

República Catalana, la nostra llibertat

Suspenc la compra i lectura del diari Avui

jmfortc | 14 Maig, 2009 23:42

Abans d'ahir vaig enviar al director del diari Avui la carta següent:

"Plego de l'Avui

Senyor director,

Després d'aguantar estoicament durant molts mesos el contingut ofensiu de la columna “Llir entre cards”, us faig saber que a partir de demà deixo de comprar i llegir el diari que he comprat i llegit des de fa 32 anys. Per damunt de divergències ideològiques amb la línia editorial del diari (i amb els articles dels periodistes que avui majoritàriament la sustenten), sempre he valorat la visió autocentrada (catalana) de la informació i l’opinió, l'ús de la llengua del país i la participació de col·laboradors diversos i prestigiosos. Però la columna en qüestió ultrapassa el límit del respecte que cal tenir per les persones i pels pobles i no vull continuar mantenint un diari sostingut per aquella columna. Fins aviat.

Josep M. Fort

Tarragona"

Avui he rebut una resposta molt amable del senyor David Caminada, cap d'opinió del diari,  al qual he respost en aquests termes:

"Molt amable.

A mi també em sap greu haver de renunciar a la lectura del diari que més m'ha interessat tots aquests anys. Però crec que és obligat que us faci saber el meu parer per honestedat i perquè, com que veig que és compartit amb totes les persones amb qui n'he parlat, no fos cas que estiguéssim davant un epsiodi de "nuesa de l'emperador", que convingués denunciar.

Confio retrobar-me amb l'Avui més endavant, si canvien les circumstàncies i resulta que "som més dels que ells volen i diuen.

Josep M. Fort

Tarragona"

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb