CONCERT I SOPAR SOLIDARI A FAVOR DEL PROGRAMA POLIO PLUS DE LA FUNDACIÓ ROTARIA

23 Març, 2009 18:20
Publicat per jfk, General

Per JORDI Freixa i Querol   www.jordifreixa.com   jfk@tinet.org

CONCERT I SOPAR SOLIDARI DEL PROGRAMA POLIO PLUS DE LA FUNDACIÓ ROTARIA

Dintre dels actes programats durant aquest Any Rotary, el proppassat dia 20 de març es celebrà en gran èxit de públic i en benefici del programa POLIO PLUS de la Fundació Rotaria, el ROTARY CLUB TARRACO AUGUST i el ROTARY CLUB REUS,  un concert solidari a càrrec de l’Orquestra Simfònica de Reus i tot seguit un sopar benèfic a l’hotel Imperial Tarraco. A mes de la labor organitzadora del ROTARY CLUB TARRACO AUGUST i el ROTARY CLUB DE REUS contaren en la col-laboració del Rotary Club de Cambrils, Salou, Tarragona i Valls.  Tanmateix el concert va ser possible mercès a la col-laboració de la Fundació La caixa, Orquestra simfònica de Reus, i el hotel Imperial Tarraco.

 

Presidència del acte.

 

 

 

 A l'esquerra la Sra. Carme Crespo Tinent d'Alcalde de mig ambient en representació del Alcalde de Tarragona, d'esquena la Sra. Maria Mercè Martorell presidenta del Rotary Club Tarraco August, i varis membres del Rotary.

 

 

 Discurs del Sr.Sergio Aragón, ajudant del gobernador del districte.

 

 

Una instantanea del sopar.

 

 

 

Jo vaig tenir l’honor de col-laborar en la donació de l’obra; AMFITEATRE ROMÀ DE TARRAGONA, que es va sortejar en el transcurs del sopar. 

Fotos, David Domènech

 

 

 

Comentaris | 0 RetroenllaçOs
 

AGRAÏMENT ALS ARMATS DE LA SANG DE TARRAGONA

12 Març, 2009 18:51
Publicat per jfk, General

Per JORDI Freixa i Querol www.jordifreixa.com   jfk@tinet.org

 

Benvolguts/es; Quan un/una rep un premi o un reconeixement no rep més que l'agraïment o reconeixement a una labor realitzada o guanyada, es com us diria jo, un estímul a seguir treballant  en més força si cap en lo que fas, per això gràcies us dono a la Congregació de la Puríssima Sang de nostre Senyor Jesucrist i també als companys Armats per el vostre reconeixement, ací teniu un company que amb més il-lusió si cap seguirà treballant per als Armats, per la Sang i per Tarragona. 

Moltes gràcies.

JORDI Freixa i Querol

Reconeixement per als treballs de disseny dels diferents cartells dels 250 Anys del Armats de la Sang de Tarragona, l'exposició retrospectiva, i per fer d'Armat propiament dit.

 

Comentaris | 0 RetroenllaçOs