Sobre la Renda Bàsica d'Emancipació a PORTAL NOU DE VALLS - 30 de novembre

Posted by jruiz on 30 Novembre, 2015 22:48

El PSC denuncia que 8.000 joves de la demarcació han perdut la Renda d'Emancipació

El PSC denuncia que una de les primeres decisions del govern del PP va ser suprimir la Renda Bàsica d'Emancipació, l'ajuda directe de 210 euros mensuals destinada als joves a fi i efecte que poguessin pagar el lloguer d'un habitatge, una prestació impulsada pel Govern socialista. Segons els socialistes, el resultat va ser que 8.034 joves de les comarques tarragonines van quedar sense aquesta ajuda efectiva i molts han hagut de tornar a casa dels seus pares.

El cap de llista socialista al Congrés per Tarragona, Joan Ruiz, ha acusat al PP de "colpejar un col·lectiu, el dels joves, que també ha hagut de fer front a un atur superlatiu i a l'augment desproporcionat de les taxes i matrícules universitàries i de Formació Professional". Segons ha destacat el candidat tarragoní aquesta ajuda de 210 euros mensuals suposava per als joves, de mitjana, l'equivalent al 42% del preu de lloguer del seu pis.

En aquest sentit, Joan Ruiz ha alertat que "quatre anys més d'un govern de PP o de PP-Ciutadans ja sabem a on ens portaria, a la reiteració de la recepta de retallar, retallar i retallar drets i prestacions socials amb el resultat de més desigualtats i d'un nou increment de la pobresa. No ens podem permetre continuar en aquest camí sense sortida que tira per terra el que tants anys ens ha costat de construir entre tots...”. Per aquest motiu, Ruiz ha emplaçat als tarragonins, i molt especialment als joves, "a què no 'passin' d'anar a votar i que es mobilitzin a les urnes per fer possible el canvi real que tan sols els socialistes som capaços de garantir".
 Preview
 
technorati tags:

Sobre la Renda Bàsica d'Emancipació a TARRAGONA21 - 30 de novembre

Posted by jruiz on 30 Novembre, 2015 22:43

Joan Ruiz denuncia que més de 1.800 joves a Tarragona s’han quedat sense Renda Bàsica d’Emancipació

Imatge d'arxiu de Joan Ruiz en roda de premsa. Foto: Tarragona 21

Imatge d’arxiu de Joan Ruiz en roda de premsa. Foto: Tarragona 21

El cap de llista socialista al Congrés per Tarragona, Joan Ruiz, ha denunciat “que joves de les comarques tarragonines -1.800 a Tarragona i uns 1.200 a Reus- s’han quedat sense la Renda Bàsica d’Emancipació durant aquesta legislatura i molts han hagut de tornar a casa dels seus pares”. Ruiz ha recordat que “una de les primeres decisions del Govern del PP un cop va arribar al Govern va ser suprimir aquesta ajuda “.

L’ajuda directe de 210 euros mensuals destinada als joves a fi i efecte que poguessin pagar el lloguer d’un habitatge. “una prestació impulsada pel Govern socialista” ha recordat el socialista.

Segons ha destacat el candidat tarragoní aquesta ajuda de 210 euros mensuals suposava per als joves, de mitjana, l’equivalent al 42% del preu de lloguer del seu pis. “A més, cal recordar que malgrat que va ser el primer que van fer un cop instal·lats al poder durant tota la campanya electoral Rajoy i el PP van negar per activar i per passiva que volguessin acabar amb les ajudes al lloguer adreçades als joves i que volguessin apujar impostos. I què van fer menys d’un mes després de guanyar les eleccions? Suprimir les ajudes als joves i apujar els impostos.” 

 Preview

technorati tags:

Sobre la Renda Bàsica d'Emancipació a TARRAGONA RADIO - 30 de novembre

Posted by jruiz on 30 Novembre, 2015 22:39

El PSC denuncia que més de 8.000 joves tarragonins s'hagin quedat sense les ajudes de la Renda Bàsica d'Emancipació

Publicat el: 30/11/2015 per Tarragona Ràdio

El PSC denuncia que més de 8.000 joves de les comarques de Tarragona s’hagin quedat sense l’ajuda de 210 euros mensuals per pagar el lloguer d’un habitatge.

El cap de llista socialista al Congrés per Tarragona, Joan Ruiz, acusa al PP de colpejar els joves amb l’eliminació de la Renda Bàsica d’Emancipació. A més, assegura que aquest col·lectiu ha hagut de fer front a un gran atur i a l’augment de les taxes i matrícules universitàries i de Formació Professional.

Ruiz ha instat als tarragonins a mobilitzar-se a les urnes. Creu que quatre anys més d’un Govern de dretes del PP o amb Ciutadans al poder portaria a una continua retallada de drets i prestacions socials.

 Preview

Sobre evasió fiscal a EL VALLENC - 25 de novembre

Posted by jruiz on 25 Novembre, 2015 22:08

El govern socialista lluitarà contra l’evasió fiscal anual de 1.500 milions d’euros que es furten de Tarragona

25 novembre 2015 7:00

El govern socialista lluitarà contra l’evasió fiscal anual de 1.500 milions d’euros que es furten de Tarragona

“Amb un Govern socialista no hi haurà perdó, ni amnisties als delinqüents fiscals. Hi haurà més inspeccions, sentències i presó per als insolidaris que s’atreveixin a robar als ciutadans d’aquest país defraudant impostos i posant els seus milions als paradisos fiscals”, així de contundent s’ha mostrat Joan Ruiz, diputat socialista al Congrés per Tarragona. Segons ha revelat el diputat tarragoní, d’acord amb les estimacions del grup socialista al Congrés, “pel cap baix cada any s’evadeixen uns 1.500 milions d’euros de la província de Tarragona, uns 16.000 milions de Catalunya i uns 44.000 milions del conjunt d’Espanya.” “Per fer-nos una idea del que suposa això tan sols cal recordar que la recaptació d’aquests ingressos generats al país permetria cobrir el 90% de la factura sanitària. O un altre exemple, cada any aquests 1.500 milions d’evaporen de la recaptació tarragonina al mateix temps que les inversions del Govern del PP a la província durant aquests darrers quatre anys han estat, de mitjana, només 325 milions d’euros anuals.”

 Preview

 

technorati tags:

Sobre evasió fiscal a TARRAGONA21 - 24 de novembre

Posted by jruiz on 24 Novembre, 2015 23:58

 

El PSC quantifica en 1.500 milions l’evasió fiscal anual que es produeix a la província

El diputat socialista Joan Ruiz

El diputat socialista Joan Ruiz

“Amb un Govern socialista no hi haurà perdó, ni amnisties als delinqüents fiscals. Hi haurà més inspeccions, sentències i presó per als insolidaris que s’atreveixin a robar als ciutadans d’aquest país defraudant impostos i posant els seus milions als paradisos fiscals”, així de contundent s’ha mostrat Joan Ruiz, diputat socialista al Congrés per Tarragona.

Segons ha revelat el diputat tarragoní, d’acord amb les estimacions del grup socialista al Congrés, “pel cap baix cada any s’evadeixen uns 1.500 milions d’euros de la província de Tarragona, uns 16.000 milions de Catalunya i uns 44.000 milions del conjunt d’Espanya.” “Per fer-nos una idea del que suposa això tan sols cal recordar que la recaptació d’aquests ingressos generats al país permetria cobrir el 90% de la factura sanitària. O un altre exemple, cada any aquests 1.500 milions d’evaporen de la recaptació tarragonina al mateix temps que les inversions del Govern del PP a la província durant aquests darrers quatre anys han estat, de mitjana, només 325 milions d’euros anuals.” Joan Ruiz ha explicat que aquest volum descomunal d’evasió fiscal en gran mesura és responsabilitat de grans corporacions empresarials i de milionaris i grans fortunes. “Doncs bé, aquesta evasió fiscal implica que els qui sí paguen impostos han de pagar més per poder mantenir els serveis públics. Aquí a Tarragona, segons els nostres càlculs, això suposa una sobrecàrrega de 926 euros més a l’any per al comú dels ciutadans.” El diputat socialista ha advertit que segons dades del sindicat de tècnics del ministeri d’hisenda el 88% d’aquesta evasió fiscal queda impune, en part, perquè es posa l’accent en perseguir les irregularitats de les declaracions dels treballadors, petits empresaris i autònoms i no a combatre amb eficàcia l’evasió fiscal de les grans fortunes i corporacions empresarials. “I què ha fet el Govern del PP per lluitar contra aquesta realitat escandalosa? Doncs impulsar una amnistia fiscal que ha permès als defraudadors pagar tan sols un 10% per blanquejar els diners evadits del país, sense interessos, sense recàrrecs, sancions ni imputacions penals. Això al mateix temps que s’impulsava el copagament farmacèutic i sanitari o es laminaven les ajudes als dependents. Una vergonya!” “No es pot entendre com és possible que el Govern del PP hagi fet perdre poder adquisitiu als pensionistes, hagi apujat desproporcionadament les taxes universitàries i de formació professional, hagi fet pagar el transport sanitari als malalts de diàlisi -per posar només uns exemples- al mateix temps que ha impulsat aquestes normes que han premiat als defraudadors de milions d’euros a l’hisenda pública per culpa dels quals s’han hagut d’executar les retallades que tan mal han fet a peu de carrer”, ha emfatitzat el diputat socialista.  

 Preview

technorati tags:

Sobre evasió fiscal a TARRAGONA RADIO - 24 de novembre

Posted by jruiz on 24 Novembre, 2015 23:47

El PSC denuncia que a Tarragona l'evasió fiscal s'eleva fins als 1500 milions d'euros      

Publicat el: 24/11/2015 per Martí Caparrós

El Partit dels Socialistes denuncia que en els últims quatre anys la inversió mitjana del govern central a les comarques de Tarragona ha estat de 325 milions d’euros, però l’evasió fiscal ha estat de 1500 milions d’euros.

El PSC ha detallat que el Partit Popular s’ha dedicat a emprar trampes, com declarar menys beneficis per pagar menys impostos de societat o falsejar factures, amb diners que acaben a paradisos fiscals i es blanquegen d’alguna manera o altre. També expliquen que la única mesura que ha pres el govern central al llarg de quatre anys per lluitar contra l’evasió fiscal, ha estat crear l’amnistia fiscal, amb un objectiu de 2500 milions d’euros, que no van arribar a assolir, i es que va quedar en menys de la meitat del previst. També recalquen que des del sindicat de tècnics del ministeri d’hisenda, la GESTA, s’indica que el 85 % de l’evasió fiscal no té responsable i que dels diners obtinguts de l’amnistia fiscal només s’ha pagat el 10% de l’evasió. El cap de llista del PSC per Tarragona al Congrés, Joan Ruiz, ha explicat que si l’evasió no tingués lloc, els tarragonins no haurien d’haver pagat 926 euros a l’any, ja que el PP no ha prioritzat la lluita contra l’evasió fiscal i no s’ha dedicat a combatre les grans corporacions i fortunes que signifiquen el 72% de l’evasió fiscal del país. D’altra banda, Ruiz, destaca que s’ha retallat en serveis públics, que els pensionistes han perdut poder adquisitiu i que molts estudiants deixen la universitat per la pujada de taxes, i que des del govern central continuen sense fer res al respecte. També ha anunciat que si surten vencedors a les eleccions generals els socialistes aprovaran una reforma fiscal on faran pagar a qui més té i es pressionarà als insolidaris que intentin burlar les lleis fiscals.

 Preview

technorati tags:

Sobre evasió fiscal a DIARI DE LA REPUBLICA - 24 de novembre

Posted by jruiz on 24 Novembre, 2015 23:33

EL PSC ESTIMA EN 1.500 MILIONS D’EUROS L’EVASIÓ FISCAL A TARRAGONA

Joan Ruiz

 

Segons ha revelat el diputat tarragoní, d’acord amb les estimacions del grup socialista al Congrés, “pel cap baix cada any s’evadeixen uns 1.500 milions d’euros de la província de Tarragona, uns 16.000 milions de Catalunya i uns 44.000 milions del conjunt d’Espanya.” “Per fer-nos una idea del que suposa això tan sols cal recordar que la recaptació d’aquests ingressos generats al país permetria cobrir el 90% de la factura sanitària. O un altre exemple, cada any aquests 1.500 milions d’evaporen de la recaptació tarragonina al mateix temps que les inversions del Govern del PP a la província durant aquests darrers quatre anys han estat, de mitjana, només 325 milions d’euros anuals.”  “I què ha fet el Govern del PP per lluitar contra aquesta realitat escandalosa? Doncs impulsar una amnistia fiscal que ha permès als defraudadors pagar tan sols un 10% per blanquejar els diners evadits del país, sense interessos, sense recàrrecs, sancions ni imputacions penals”. Això al mateix temps “que s’impulsava el copagament farmacèutic i sanitari o es laminaven les ajudes als dependents. Una vergonya!”.

 Preview

technorati tags:

Sobre evasió fiscal a LA VANGUARDIA - 24 de novembre

Posted by jruiz on 24 Novembre, 2015 23:08

El PSC denuncia una evasión fiscal de 1.500 millones de euros en Tarragona    

Tarragona, 24 nov (EFE).- El PSC ha denunciado hoy una evasión fiscal de 1.500 millones de euros en Tarragona en los últimos cuatro años, según sus propios cálculos, mientras que cifra la inversión media del Gobierno en 325 millones de euros. Según el diputado y cabeza de lista al Congreso por Tarragona, Joan Ruiz, la evasión fiscal tiene un coste de 926 euros al año para cada tarraconense. Las grandes corporaciones y fortunas suponen el 72 % de la evasión fiscal y, según el socialista, la única medida para combatir este agujero fue ofrecer una amnistía fiscal. La medida, además, fracasó porque "tenía el objetivo de hacer aflorar 2.500 millones de euros y se que quedó en menos de la mitad de lo previsto". Ruiz también ha citado las cifras que maneja el sindicato de técnicos del Ministerio de Hacienda, según las que el 85 % de la evasión fiscal no tiene un responsable identificable y que el dinero obtenido mediante la amnistía fiscal sólo supone el 10 % del evadido. Esta situación que beneficia a los que más tienen contrasta, a juicio del diputado, con los recortes sociales, la pérdida de poder adquisitivo de trabajadores y pensionistas y la barrera que suponen las tasas universitarias para acceder a la educación superior. El candidato ha anunciado que en el programa electoral figurará una reforma fiscal que combatirá el fraude.

  Preview

technorati tags:

Sobre evasió fiscal a TOTTARRAGONA.CAT - 24 de novembre

Posted by jruiz on 24 Novembre, 2015 22:15

El PSC calcula en 1.500 MEUR el que s'evadeix de Tarragona
Fotografia d'arxiu de Tot Tarragona
“Amb un Govern socialista no hi haurà perdó, ni amnisties als delinqüents fiscals. Hi haurà més inspeccions, sentències i presó per als insolidaris que s’atreveixin a robar als ciutadans d’aquest país defraudant impostos i posant els seus milions als paradisos fiscals”, així de contundent s’ha mostrat Joan Ruiz, diputat socialista al Congrés per Tarragona. Segons ha revelat el diputat tarragoní, d’acord amb les estimacions del grup socialista al Congrés, “pel cap baix cada any s’evadeixen uns 1.500 milions d’euros de la província de Tarragona, uns 16.000 milions de Catalunya i uns 44.000 milions del conjunt d’Espanya.” “Per fer-nos una idea del que suposa això tan sols cal recordar que la recaptació d’aquests ingressos generats al país permetria cobrir el 90% de la factura sanitària. O un altre exemple, cada any aquests 1.500 milions d’evaporen de la recaptació tarragonina al mateix temps que les inversions del Govern del PP a la província durant aquests darrers quatre anys han estat, de mitjana, només 325 milions d’euros anuals.” Joan Ruiz ha explicat que aquest volum descomunal d’evasió fiscal en gran mesura és responsabilitat de grans corporacions empresarials i de milionaris i grans fortunes. “Doncs bé, aquesta evasió fiscal implica que els qui sí paguen impostos han de pagar més per poder mantenir els serveis públics. Aquí a Tarragona, segons els nostres càlculs, això suposa una sobrecàrrega de 926 euros més a l’any per al comú dels ciutadans.” El diputat socialista ha advertit que segons dades del sindicat de tècnics del ministeri d’hisenda el 88% d’aquesta evasió fiscal queda impune, en part, perquè es posa l’accent en perseguir les irregularitats de les declaracions dels treballadors, petits empresaris i autònoms i no a combatre amb eficàcia l’evasió fiscal de les grans fortunes i corporacions empresarials. “I què ha fet el Govern del PP per lluitar contra aquesta realitat escandalosa? Doncs impulsar una amnistia fiscal que ha permès als defraudadors pagar tan sols un 10% per blanquejar els diners evadits del país, sense interessos, sense recàrrecs, sancions ni imputacions penals. Això al mateix temps que s’impulsava el copagament farmacèutic i sanitari o es laminaven les ajudes als dependents. Una vergonya!”  “No es pot entendre com és possible que el Govern del PP hagi fet perdre poder adquisitiu als pensionistes, hagi apujat desproporcionadament les taxes universitàries i de formació professional, hagi fet pagar el transport sanitari als malalts de diàlisi -per posar només uns exemples- al mateix temps que ha impulsat aquestes normes que han premiat als defraudadors de milions d’euros a l’hisenda pública per culpa dels quals s’han hagut d’executar les retallades que tan mal han fet a peu de carrer”, ha emfatitzat el diputat socialista.
 Preview

technorati tags:

Sobre evasió fiscal a ABC.ES - 24 de novembre

Posted by jruiz on 24 Novembre, 2015 22:08

El PSC denuncia una evasión fiscal de 1.500 millones de euros en Tarragona


El PSC ha denunciado hoy una evasión fiscal de 1.500 millones de euros en Tarragona en los últimos cuatro años, según sus propios cálculos, mientras que cifra la inversión media del Gobierno en 325 millones de euros. Según el diputado y cabeza de lista al Congreso por Tarragona, Joan Ruiz, la evasión fiscal tiene un coste de 926 euros al año para cada tarraconense. Las grandes corporaciones y fortunas suponen el 72 % de la evasión fiscal y, según el socialista, la única medida para combatir este agujero fue ofrecer una amnistía fiscal. La medida, además, fracasó porque "tenía el objetivo de hacer aflorar 2.500 millones de euros y se que quedó en menos de la mitad de lo previsto". Ruiz también ha citado las cifras que maneja el sindicato de técnicos del Ministerio de Hacienda, según las que el 85 % de la evasión fiscal no tiene un responsable identificable y que el dinero obtenido mediante la amnistía fiscal sólo supone el 10 % del evadido. Esta situación que beneficia a los que más tienen contrasta, a juicio del diputado, con los recortes sociales, la pérdida de poder adquisitivo de trabajadores y pensionistas y la barrera que suponen las tasas universitarias para acceder a la educación superior. El candidato ha anunciado que en el programa electoral figurará una reforma fiscal que combatirá el fraude.

 Preview


 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.
technorati tags:
1 2 3 4  Següent»

El bloc del Joan Ruiz

jruiz

Recentment

Arxius

Subscripció