Sobre els Jocs del Mediterrani a TARRAGONA21 - 30 d'agost

Posted by jruiz on 30 Agost, 2015 22:05

El PSC assegura que Cardenal està perfectament informat del projecte dels Jocs   Redactat per | 30/08/2015

Joan Ruiz i Francesc Vallès a la seu del PSC. Foto: Tarragona21

Joan Ruiz i Francesc Vallès a la seu del PSC. Foto: Tarragona21

Els Diputats socialistes, Francesc Vallès i Joan Ruiz en la presentació de les esmenes presentades pel PSC als Pressupostos Generals de l’Estat han afirmat que el president del Consejo Superior de Deportes, Miguel Cardenal, coneixia a la perfecció el projecte dels Jocs.
Ruiz ha explicat que “presentem una esmena de 9M d’euros pels Jocs perquè és el que necessita l’organització per aquest pròxim any” els socialistes demanaran sis milions d’euros més en els pressupostos del 2017.

Francesc Vallès ha etiquetat els PGE com a uns pressupostos que no es compliran perquè segons Vallès “el PP no guanyarà les eleccions i hi haurà un canvi de Govern a l’Estat”. Vallès ha recordat que aquest són els cinquens pressupostos que presenta el Govern en quatre anys de legislatura i els considera uns pressupostos electoralistes.

Des del PSC s’ha criticat també durament la postura d’Alejandro Fernández en felicitar-se pel mig milió d’euros aconseguits per a invertir al Mercat. Els socialistes demanen una partida de 8M d’euros per aquesta instal·lació.

En total l’aportació de l’Estat segons el PSC hauria d’augmentar en 130M d’euros a Tarragona, per Vallès és “una xifra important, assumible i realista”.

El PSC ha presentat esmenes per intentar aconseguir millor assignació econòmica també per l’A7, l’A27, l’estació de Tarragona, l’intercanviador de l’Arboç, la segona fase del pas de la Plaça dels Carros de Tarragona, el MNAT, les Muralles de Tarragona o el Mercat Central entre d’altres.

Els diputats socialistes han parlat de pressupostos decebedors i d’esmenes del PP encara més decebedores.

En l’àmbit català el PSC ha registrat una esmena a la part articulada de la llei per tal que es repari l’incompliment de l’Estatut d’Autonomia per part del PP. Els socialistes han xifrat amb 6000 milions d’euros de deute de l’Estat amb Catalunya en infraestructures.
A més a més les esmenes també s’han presentat en l’àmbit social on el PSC demana un augment del 5% del sou mínim interprofessional, un augment del 2% a les pensions mínimes i un del 1,5% dels sous dels funcionaris.

Un altre dels plats forts en l’àbit general és la reclamació de la baixada de l’IVA cultural del 25 al 5%.

 

technorati tags:

Sobre els Pressupostos de l'Estat a EL PUNT-AVUI - 29 d'agost

Posted by jruiz on 29 Agost, 2015 23:54

POLÍTICA

Quan les inversions justegen

 Convergència i el PSC reclamen més inversió al Camp i l'Ebre amb esmenes al pressupost de l'Estat

 Troben insuficient el mig milió d'euros que ha esgarrapat el diputat del PP per al mercat de Tarragona

El govern espanyol destinarà 500.000 euros a les obres de remodelació del Mercat Central de Tarragona, unes obres que van començar fa nou anys i que han tingut endarreriments, aturades i incompliments de promeses. L'Estat ha acceptat ara una esmena al pressupost general de l'Estat (PGE) presentada pel diputat del PP per Tarragona Alejandro Fernández. Però mig milió d'euros és, de molt, una aportació molt per sota de la que reclamen la resta de forces polítiques de la ciutat.

Convergència (CDC) ha presentat una esmena perquè finalment arribin els 8 milions d'euros per a aquest equipament: “[Alejandro] Fernández no pot dir que és un gran èxit aconseguir 500.000 euros, quan el mercat necessita 8 milions.” Igualment, el diputat socialista Francesc Vallès, que ahir va presentar les esmenes del PSC al pressupost acompanyat del també diputat Joan Ruiz, va subratllar que “mig milió és molt poc respecte al compromís de l'Estat, de 8 milions d'euros”.

L'altre projecte que centra les esmenes d'aquests grups al PGE són els Jocs del Mediterrani, que aquesta setmana han ocupat l'atenció mediàtica per la signatura d'un manifest de suport a càrrec dels alcaldes de totes les ciutats que en seran seu, i per l'anunci que el president del Consell Superior d'Esports, Miguel Cardenal, va fer dijous a Tarragona que l'Estat no concretaria la seva aportació econòmica als Jocs fins que no conegués detalladament el projecte de Tarragona 2017. Convergència ha presentat una esmena perquè s'inclogui una partida de 15 milions al pressupost, mentre que el PSC reclama una primera partida de 9 milions d'euros per a la cita esportiva i una segona de 6 milions en el pressupost de l'any que ve. El socialista Joan Ruiz va convidar ahir Alejandro Fernández a votar a favor de l'esmena: “Només amb aquesta votació sortiríem de la situació actual”, va dir.

Tant CDC com el PSC van fer ahir un repàs d'altres esmenes al pressupost relacionades amb les comarques de Tarragona. Convergència reclama 2 milions per a la remodelació de l'estació ferroviària de Tarragona, 1 milió per al Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT) i 2 milions per a les obres a la Tabacalera, a més de 2 milions per al Centre Tecnològic de la Química de Tarragona i el Parc Tecnològic del Vi de la Universitat Rovira i Virgili, entre moltes d'altres. El president local de Convergència a Tarragona, Jordi Sendra, va lamentar la poca inversió prevista per a obres importants per al territori com són l'A-7 i l'A-27, per a les quals també reclama aportacions de l'Estat.

Per la seva banda, el PSC ha presentat un conjunt d'esmenes que superen els 130 milions d'inversió a les comarques de Tarragona: “Creiem que és una quantia realista, assumible, que donaria impuls i satisfacció a les necessitats més urgents de les nostres comarques”, segons Francesc Vallès. Una partida de 10 milions per a la segona fase del pla d'industrialització de les Terres de l'Ebre, 3 milions per al passeig marítim de Cunit, 80.000 euros per a l'observatori de l'Ebre, 1,2 milions per al MNAT, 50.000 euros per a la fira del circ Trapezi de Reus i 1 milió per a la necròpoli paleocristiana de Tarragona són algunes de les partides que reclamen.

Terres de l'Ebre

La falta d'inversions a les Terres de l'Ebre també va ser la premissa que va guiar la roda de premsa feta ahir a Tortosa sobre les esmenes que el grup convergent ha presentat al pressupost de l'Estat. Els encarregats de rebatre el text elaborat per l'executiu estatal van ser el senador i alcalde tortosí, Ferran Bel, i la diputada al Congrés Teresa Gomis.

En l'àmbit territorial, Convergència ha presentat modificacions per un import de 45 milions. Els projectes més rellevants, i que no han estat inclosos en els comptes per a l'any 2016, són els 3 milions d'euros per a la variant de Gandesa, la de Corbera d'Ebre i l'accés des de Móra d'Ebre (1 milió per a cadascun) o els 4 milions per a millores de l'N-340 a l'altura de Sant Carles de la Ràpita, Amposta, l'Aldea i l'Ametlla de Mar. Pel que fa a infraestructures viàries, el grup polític ha presentat una esmena per un import de 2 milions per alliberar els peatges de l'AP-7 entre Ulldecona i l'Hospitalet, en espera que avanci la redacció del projecte per impulsar l'A-7. Pel que fa a la xarxa ferroviària, CDC ha presentat una modificació pressupostària de 15 milions per adaptar la via entre Castelló i Vandellòs a l'ample europeu, una proposta emmarcada en la reivindicació d'accelerar l'aposta pel corredor mediterrani. Respecte a projectes hídrics, les esmenes inclouen 2 milions d'euros per mantenir i conservar el cabal en tota la conca de l'Ebre a Catalunya.

Finalment i en l'àmbit local, Convergència ha exigit la inclusió de dues partides d'1 milió cadascuna per començar els treballs del pla director de muralles de la localitat i per iniciar la restauració de la catedral, que ara resulta visible amb l'enderrocament de les cases que ocultaven la façana.

 

technorati tags:

Sobre el Pressupostos de l'Estat 2016 a PORTAL NOU - 29 d'agost

Posted by jruiz on 29 Agost, 2015 23:28

El PSC presenta una esmena als pressupostos de l'Estat per la continuïtat de l'A-27

El PSC ha presentat un conjunt d'esmenes als pressupostos generals de l'Estat per al 2016 que superen els 130 milions d'euros d'inversió a la demarcació de Tarragona. "Creiem que és una quantia realista, assumible, i que donaria impuls i satisfacció a les necessitats més urgents de les nostres comarques", assegura el diputat socialista Francesc Vallès. Entre aquestes, reclamen la continuïtat de l'autovia A-7 tant en direcció nord com en direcció sud.

Segons el diputat socialista Joan Ruiz, també "hem presentat una esmena de 9 milions d'euros per als Jocs Mediterranis de Tarragona 2017". "En conjunt, estem parlant de 5.893 milions d'euros que s'haurien d'invertir a Catalunya en matèria d'infraestructures. Aquí, i a nivell de comarques tarragonines", remarca.

Francesc Vallès ha qualificat els pressupostos d'electoralistes i ha emplaçat als diputats del PP a donar suport a les esmenes socialistes per dotar a la demarcació de Tarragona dels recursos necessaris per garantir el seu desenvolupament i la seva cohesió social. En aquesta línia ha remarcat que dins del paquet d'esmenes generals el grup socialista proposa augmentar un 2 per cent les pensions mínimes, un 5 per cent el salari mínim interprofessional i un 1 per cent les retribucions salarials dels treballadors i funcionaris públics. Així mateix, els socialistes defensen augmentar els tipus impositius de les rendes més altes i reduir l'IVA cultural.
technorati tags:

Sobre els Jocs del Mediterrani a TARRAGONA RADIO - 28 d'agost

Posted by jruiz on 28 Agost, 2015 23:44

El PSC insta a Fernández (PP) a votar favorablement l’esmena per incloure partides pels jocs

Publicat el: 28/08/2015 per Josep Suñé

El PSC insta al popular Alejandro Fernández a votar favorablement l’esmena per incloure partides pels jocs als pressupostos de l’Estat. El diputats per Tarragona al Congrés, Joan Ruiz i Francesc Vallès, asseguren que estan convençuts que les negociacions amb l’Estat aniran bé, i els jocs Mediterranis es faran. Amb tot, reclamen al Partit Popular que voti favorablement l’esmena socialista al ple del Congrés, quan es debati en sessió parlamentària dels dies 14, 15 i 16 de setembre.

En l’esmena els socialistes reclamen una primera partida de 9 milions d’euros pel certamen esportiu de 2017, i una segona d’altres 6 milions per l’any que ve. Més enllà dels Jocs, el PSC presenta esmenes per valor de 130 milions d’euros a les nostres comarques. A Tarragona ciutat, destaquen partides pel Mercat Central, diuen que els 500 mil euros de l’esmena de Fernández no són suficients. També per la rehabilitació de l’Estació de Tren i per la segona fase del pas a nivell de la Plaça dels Carros, o per la rehabilitació de les Muralles, entre d’altres. Francesc Vallès, sobre els Jocs, diu que ara no és moment de regatejar, sinó de comprometre’s pel territori. Al conjunt de la demarcació, també contemplen esmenes per l’A-27, pel tram Valls-Montblanc i pel desdoblament de l’A-7 de Torredembarra fins a Torredembarra, i en el tram fins a Vilafranca. També per l’intercanviador de l’Arboç del Corredor, perquè l’Alta Velocitat arribi a Tarragona. A nivell més general, també proposen la reducció de l’IVA cultural del 25% actual, al 5%. Afirmen que les esmenes estan pensades en clau de futur govern de l’Estat, que asseguren serà socialista.

technorati tags:

Sobre els Pressupostos de l'Estat 2016 a la CADENA SER - 28 d'agost

Posted by jruiz on 28 Agost, 2015 22:22

El PSC presenta esmenes als Pressupostos per valor de 130 milions d'euros

Els socialistes centren les seves modificacions en dotar de pressupost a les infraestructures pendents de la demarcació.

Els diputats del PSC a Madrid, Joan Ruiz i Francesc Vallès, presentant les esmenes de la seva formació política.

Els diputats del PSC a Madrid, Joan Ruiz i Francesc Vallès, presentant les esmenes de la seva formació política. / Santiago José Sánchez SANTIAGO JOSÉ SÁNCHEZ Tarragona 28/08/2015 - 17:09 CET

Les esmenes que ha presentat el PSC als pressupostos van més enllà dels Jocs del Meditarrani. En total sumen més de 130 milions d'euros, repartits entre les principals infraestructures en marxa al territori: l'A7 a les terres de l'Ebre, l'A27 entre Valls i Montblanc i el Corredor del Mediterrani.

Els encarregats de presentar aquestes esmenes han estat els Diputats del PSC al Congreso de la província, Francesc Valls i Joan Ruiz. Els diputats afirmen que la inversió a Catalunya és mínima, i que el Govern central deu a Catalunya més de 6000 milions d'Euros corresponents a la disposició adicional tercera de l'Estatut d'Autonomia, que han estat incomplint els darrers anys. També titllen d'"insuficients" les inversions planificades pel territori.

Els diners pels Jocs, en dues partides

El tema que ha sacsejat Tarragona després de la presentació dels pressupostos ha estat la no inclusió de cap partida fixa pels Jocs del Mediterrani. Els partits amb representació a Madrid han iniciat un ball d'esmenes: n'han presentat fins a 3 diferents. La manca de consens entre les forces polítiques ha derivat en una munió d'esmenes i en la confusió sobre quina d'aquestes és la que s'ha d'aprovar. El PSC ha decidit demanar la inclusió d'una partida pels Jocs de 9 milions d'Euros aquest any i una altra de 6 la propera legislatura, sumant així els 15 milions necessaris per a la celebració de l'esdeveniment esportiu que demanen els organitzadors.

Inversions ferroviàries

Les inversions ferroviàries van més enllà del Corredor del Mediterrani: Ruiz demana que l'estat pressuposti un intercanviador a l'Arboç per a que els trens d'Alta Velocitat puguin entrar a Tarragona, més inversions per a adaptar l'estació de Tarragona i un nou baixador a Reus a l'Avinguda Bellissens. Ruiz recorda que el Govern es va comprometre a construir una nova estació de tren a la ciutat de Tarragona i que Adif el que els hi ha fer ha estat només un treball superficial.

Dos punts calents de la ciutat de Tarragona

El PP de Tarragona treia pit després d'haver aconseguit mig milió d'euros per a acabar les obres del Mercat Central, una xifra que els socialistes titllen d'insuficient. També han posat sobre la taula el debat de la restauració de la muralla de la ciutat, i ho han fet en forma d'esmenes als pressupostos.

Pressupostos electoralistes

Valls ha afirmat que són uns pressupostos electoralistes i que les esmenes presentades pel PP de Tarragona arriben tard perquè "han tingut 4 anys per fer-les". Els diputats socialistes han afirmat que aquests pressupostos no es faran perquè Rajoy no guanyarà les properes eleccions i que les esmenes les continuaran tenint sobre la taula en cas de que es redactin uns nous pressupostos.

technorati tags:

Sobre els Jocs del Mediterrani a TARRAGONA RADIO - 27 d'agost

Posted by jruiz on 27 Agost, 2015 23:15

EL PSC presenta una esmena de 9 milions pels Jocs als PGE

Publicat el: 27/08/2015 per Tarragona Ràdio

El PSC al Congrés dels diputats ha entrat a registre una esmena als pressupostos generals de l’Estat per al 2016 de 9 milions d’euros per poder construir i adequar els equipaments necessaris per celebrar el 2017 els Jocs Mediterranis de Tarragona. Aquests 9 milions d’euros haurien de ser complementats amb una partida de 6 milions d’euros addicionals en els pressupostos generals de l’Estat de l’any 2017.

El diputat socialista Joan Ruiz  explica que es tracta d’una esmena perfectament assumible si hi ha voluntat política i sensibilitat territorial per dur-la a terme. Emplaça al grup parlamentari del PP a donar suport a aquesta proposta que es limita a donar compliment als compromisos i suports assumits el seu dia tant pel Congrés dels diputats com pel mateix consell de ministres.

Ruiz ha recordat que els Jocs Mediterranis de Tarragona 2017 no són tan sols un projecte local de Tarragona sinó que es tracta d’un projecte de país amb majúscules. L’impacte positiu en matèria d’activitat econòmica serà superior als 900 milions d’euros i la capacitat de generació d’ocupació prevista s’eleva per sobre dels 11.000 nous llocs de treball.

technorati tags:

Sobre els Jocs del Mediterrani a LA VANGUARDIA - 27 d'agost

Posted by jruiz on 27 Agost, 2015 23:11

PSC propone enmienda 9 millones en presupuestos 2016 impulsar Tarragona 2017

Política | 27/08/2015 - 13:26h

Tarragona, 27 ago (EFE).- El PSC ha entrado en el registro una enmienda a los Presupuestos Generales del Estado para 2016 de 9 millones de euros para poder construir y adecuar los equipamientos necesarios para celebrar en 2017 los Juegos Mediterráneos en Tarragona, informa el PSC. Según la propuesta socialista, esta aportación de 9 millones de euros sería complementada con una partida de 6 millones de euros adicionales en los Presupuestos Generales del Estado del año 2017. Según detalla el diputado socialista Juan Ruiz, esta enmienda es "perfectamente posible si hay voluntad política y sensibilidad territorial para llevarla a cabo". Los socialistas emplazan al grupo parlamentario del PP a apoyar esta enmienda y recuerdan que los Juegos Mediterráneos de 2017 no son un proyecto local de Tarragona, sino que se trata de un proyecto de país. A nivel económico, los socialistas defienden que el impacto económico de los Juegos será superior a los 900 millones de euros y la capacidad de generación de empleo prevista se eleva por encima de los 11.000 nuevos puestos de trabajo. Precisamente, el presidente del Consejo Superior de Deportes, Miguel Cardenal, se reúne hoy con el alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, para abordar la financiación de este evento deportivo.


technorati tags:

Sobre els Jocs del Mediterrani a CIRC DE TARRAGONA - 27 d'agost

Posted by jruiz on 27 Agost, 2015 22:52

La 'solució Cardenal' acaba en fiasco

dijous 27 d'agost de 2015 El Circ

A dos anys dels Jocs Mediterranis, el president del CSD reconeix que no sap res del projecte des de 2013 i convoca una reunió urgent per supervisar-ho

La visita realitzada avui a Tarragona pel president del Consell Superior d'Esports (CSD), Miguel Cardenal, ha confirmat la total desconnexió entre Madrid i els Jocs Mediterranis de Tarragona 2017. El màxim responsable de la institució que s'ha convertit en peça clau per el finançament dels Jocs reconeix desconèixer l'avanç dels detalls tècnics del projecte durant els últims dos anys, "potser perquè com no els podíem ajudar econòmicament, l'Ajuntament no va considerar trucar a la nostra porta".

Encara que l'alcalde de Tarragona, -de manera força forçada si es llegeix la serietat del seu rostre-, ha qualificat la reunió com "molt positiva", realment no s'ha concretat res. L'única cosa positiva és la voluntat del CSD de participar com a membre de ple dret al comitè organitzador dels Jocs i la imminent reunió tècnica, a Madrid en un termini aproximat de dues setmanes, per analitzar a fons la proposta de Tarragona "amb la millor disposició i sense el compromís d'una quantitat concreta, perquè no existeix ", ha recordat Cardenal.

Encara que sembli mentida a dos anys vista dels Jocs, el CSD encara no té una idea clara sobre a què es va a destinar cada euro pressupostat per Tarragona 2017. En essència, la propera reunió prevista servirà per buscar fórmules d'estalvi i noves vies de patrocini i col•laboració amb l'empresa privada. És bastant dubtós que es vagi a articular una injecció econòmica via fer uns Jocs que deixin un millor llegat per Tarragona dels que ens podíem imaginar en 2012".pressupostos generals de l'Estat per a infraestructures.

No obstant això, Cardenal ha insistit que encara és possible "agafar el tren dels Pressupostos de 2016", encara que ha advertit que és difícil aconseguir una partida econòmica "mentre no tinguem perfectament fixades les necessitats". El president del CSD ha volgut "dissipar qualsevol escenari d'inquietud" i confia que la millora de la situació econòmica "ens permetrà fer uns Jocs que deixin un millor llegat per Tarragona dels que ens podíem imaginar en 2012".

D’altra banda el grup socialista al Congrés dels diputats ha entrat a registre una esmena als pressupostos generals de l’Estat per al 2016 de 9 milions d’euros per poder construir i adequar els equipaments necessaris per celebrar el 2017 els Jocs Mediterranis de Tarragona. Aquests 9 milions d’euros haurien de ser complementats amb una partida de 6 milions d’euros addicionals en els pressupostos generals de l’Estat de l’any 2017.

Esmena del PSC

Segons ha explicat el diputat socialista Joan Ruiz “es tracta d’una esmena perfectament assumible si hi ha voluntat política i sensibilitat territorial per dur-la a terme. Per tant, emplacem al grup parlamentari del PP a donar suport a aquesta esmena que es limita a donar compliment als compromisos i suports assumits el seu dia tant pel Congrés dels diputats com pel mateix consell de ministres.”

En aquest sentit Joan Ruiz ha recordat que els Jocs Mediterranis de Tarragona 2017 no són tan sols un projecte local de Tarragona sinó que “estem davant d’un projecte de país amb majúscules. Cal tenir present i no oblidar mai que estem parlant d’un esdeveniment que va més enllà de l’àmbit purament esportiu. L’impacte positiu en matèria d’activitat econòmica serà superior als 900 milions d’euros i la capacitat de generació d’ocupació prevista s’eleva per sobre dels 11.000 nous llocs de treball. Les dades són clarificadores i parlen amb una eloqüència absoluta.” “Perdre aquesta oportunitat per la falta d’implicació d’uns pocs seria un error històric que la ciutadania de Tarragona no perdonaria mai”, ha emfatitzat el diputat tarragoní.

technorati tags:

Sobre els Jocs del Mediterrani a TARRAGONA21 - 27 d'agost

Posted by jruiz on 27 Agost, 2015 22:38

El PSC mou fitxa i presenta una esmena de 9M d’euros pels Jocs   Redactat per  | 27/08/2015

Joan Ruiz ja va anunciar que el PSC reclamaria la partida dels jocs amb una esmena als PGE. Foto:Cedida

El grup socialista al Congrés dels diputats ha entrat a registre una esmena als pressupostos generals de l’Estat per al 2016 de 9 milions d’euros per poder construir i adequar els equipaments necessaris per celebrar el 2017 els Jocs Mediterranis de Tarragona. Aquests 9 milions d’euros haurien de ser complementats amb una partida de 6 milions d’euros addicionals en els pressupostos generals de l’Estat de l’any 2017. Segons ha explicat el diputat socialista Joan Ruiz “es tracta d’una esmena perfectament assumible si hi ha voluntat política i sensibilitat territorial per dur-la a terme. Per tant, emplacem al grup parlamentari del PP a donar suport a aquesta esmena que es limita a donar compliment als compromisos i suports assumits el seu dia tant pel Congrés dels diputats com pel mateix consell de ministres.” En aquest sentit Joan Ruiz ha recordat que els Jocs Mediterranis de Tarragona 2017 no són tan sols un projecte local de Tarragona sinó que “estem davant d’un projecte de país amb majúscules. Cal tenir present i no oblidar mai que estem parlant d’un esdeveniment que va més enllà de l’àmbit purament esportiu. L’impacte positiu en matèria d’activitat econòmica serà superior als 900 milions d’euros i la capacitat de generació d’ocupació prevista s’eleva per sobre dels 11.000 nous llocs de treball. Les dades són clarificadores i parlen amb una eloqüència absoluta.” “Perdre aquesta oportunitat per la falta d’implicació d’uns pocs seria un error històric que la ciutadania de Tarragona no perdonaria mai”, ha emfatitzat el diputat tarragoní.

 

technorati tags:

Sobre els Jocs del Nediterrani a TOTTARRAGONA.CAT - 27 d'agost

Posted by jruiz on 27 Agost, 2015 22:24

El PSC vol que els PGE de 2016 destinin 9 MEUR per als Jocs Mediterranis
  
El grup socialista al Congrés dels diputats ha entrat a registre una esmena als pressupostos generals de l’Estat per al 2016 de 9 milions d’euros per poder construir i adequar els equipaments necessaris per celebrar el 2017 els Jocs Mediterranis de Tarragona. Aquests 9 milions d’euros haurien de ser complementats amb una partida de 6 milions d’euros addicionals en els pressupostos generals de l’Estat de l’any 2017.

Segons ha explicat el diputat socialista Joan Ruiz “es tracta d’una esmena perfectament assumible si hi ha voluntat política i sensibilitat territorial per dur-la a terme. Per tant, emplacem al grup parlamentari del PP a donar suport a aquesta esmena que es limita a donar compliment als compromisos i suports assumits el seu dia tant pel Congrés dels diputats com pel mateix consell de ministres.”

En aquest sentit Joan Ruiz ha recordat que els Jocs Mediterranis de Tarragona 2017 no són tan sols un projecte local de Tarragona sinó que “estem davant d’un projecte de país amb majúscules. Cal tenir present i no oblidar mai que estem parlant d’un esdeveniment que va més enllà de l’àmbit purament esportiu. L’impacte positiu en matèria d’activitat econòmica serà superior als 900 milions d’euros i la capacitat de generació d’ocupació prevista s’eleva per sobre dels 11.000 nous llocs de treball. Les dades són clarificadores i parlen amb una eloqüència absoluta.”

“Perdre aquesta oportunitat per la falta d’implicació d’uns pocs seria un error històric que la ciutadania de Tarragona no perdonaria mai”, ha emfatitzat el diputat tarragoní.
technorati tags:

El bloc del Joan Ruiz

jruiz

Recentment

Arxius

Subscripció