Sobre aturats sense ajuts a PORTAL NOU- 17 de juliol

Posted by jruiz on 17 Juliol, 2014 23:47

El PSC diu que la cobertura a desocupats cau a menys de 40.000 a la demarcació

El PSC del Camp de Tarragona ha denunciat una davallada en la cobertura i la quantia de prestacions per desocupació a la demarcació. Segons el diputat Joan Ruiz, "els beneficiaris de prestacions per desocupació a Tarragona a data 1 de juny arriben a tan sols 39.406 persones el que suposa una caiguda lliure en relació als més de 50.000 aturats tarragonins que rebien una prestació d'atur l'any passat" malgrat comptar amb uns 65.000 aturats. Ruiz ha assenyalat, a més, que la cobertura no ha disminuït perquè aquestes persones hagin trobat feina, sinó perquè a aquestes persones se'ls esgota la prestació i el subsidi extraordinari dels 426 euros "i es queden sense cap ajuda per fer front a la situació material de les seves famílies".

Segons el PSC, la quantia mitjana de les prestacions per beneficiari al mes també ha caigut dels 880 euros per persona l'any passat als 830 euros actuals, el que suposa un descens de 50 euros mensuals. Una xifra que, afirmen, és superior, fins i tot, a la mitjana nacional. Per Ruiz, aquestes dades són fruit "de les retallades que ha aplicat el Govern del PP que no ha fet res més que posar dificultats als ciutadans que es troben a l'atur per tal que puguin cobrar les prestacions per desocupació i percebre la renda activa d'inserció". "Mentre, es dóna barra lliure als grans delinqüents fiscals amb una amnistia fiscal a mida i s'intenta estalviar diners de les prestacions als aturats, un dels col·lectius socials més vulnerables als efectes de la crisi" ha reblat el diputat.


El PSC s'ha compromès a impulsar iniciatives parlamentàries per ampliar la cobertura social als desocupats. "Durant el Govern socialista la taxa de protecció va arribar a cobrir el 85% del total d'aturats tarragonins, un percentatge que no ha parat de baixar amb el PP", ha conclòs Ruiz insistint que "cal protegir a les persones que han perdut la feina perquè molts viuen situacions dramàtiques com a conseqüència de la falta de recursos econòmics"
publicat a
 Preview    
technorati tags:

Sobre aturats sense ajuts a DIARI DE TARRAGONA - 16 de juliol

Posted by jruiz on 16 Juliol, 2014 22:51

20140716-DT-Caiguda d'ajuts a aturats

publicat a

Preview    

 

 

 

technorati tags:

Sobre aturats sense ajuts a TARRAGONA21 - 15 de juliol

Posted by jruiz on 15 Juliol, 2014 23:46

Cauen un 20% els beneficiaris d’ajudes per desocupació a Tarragona en l’últim any

 

Imatge d'arxiu d'una oficina de treball

Imatge d'arxiu d'una oficina de treball

La Federació del PSC del Camp de Tarragona denuncia la davallada tant en la cobertura com en les quanties de les prestacions per desocupació a la província de Tarragona. Així, segons ha destacat el diputat socialista i membre de la Comissió de Treball del Congrés, Joan Ruiz, “els beneficiaris de prestacions per desocupació a Tarragona a data 1 de juny arriben a tan sols 39.406 persones el que suposa una caiguda lliure en relació als més de 50.000 aturats tarragonins que rebien una prestació d’atur l’any passat”.

Ruiz exposa que la davallada en nombre de perceptors no respon a persones que hagin trobat feina, atès que l’atur registrat és superior a les 65.000 persones a la demarcació, “sinó de ciutadans a qui s’esgota la prestació i el subsidi extraordinari dels 426 euros i es queden sense cap ajuda per fer front a la situació material de les seves famílies”.

La quantia mitjana de les prestacions per beneficiari al mes, tal i com repassa el diputat, també ha caigut dels 880 euros per persona l’any passat als 830 euros actuals; el que suposa un descens de 50 euros mensuals una xifra superior, fins i tot, a la mitjana nacional.

“Aquestes dades no són fruït de l’atzar si no de les retallades que ha aplicat el Govern del PP que no ha fet res més que posar dificultats als ciutadans que es troben a l’atur per tal que puguin cobrar les prestacions per desocupació i percebre la renta activa d’inserció. Mentre, es dóna barra lliure als grans delinqüents fiscals amb una amnistia fiscal a mida i s’intenta estalviar diners de les prestacions als aturats, un dels col·lectius socials més vulnerables als efectes de la crisi, aquesta és la realitat.”

En relació a aquesta qüestió, el PSC s’ha compromès a impulsar iniciatives parlamentàries per ampliar la cobertura social als desocupats. “Durant el Govern socialista la taxa de protecció va arribar a cobrir el 85% del total d’aturats tarragonins, un percentatge que no ha parat de baixar amb el PP. Intentar estalviar retallant en prestacions per desocupació és indigne, així de clar. Nosaltres creiem el contrari, cal protegir a les persones que han perdut la feina perquè molts viuen situacions dramàtiques com a conseqüència de la falta de recursos econòmics”, ha afirmat Joan Ruiz

publicat a

.Preview    

technorati tags:

Sobre aturats sense ajuts a TOTTARRAGONA.COM - 15 de juliol

Posted by jruiz on 15 Juliol, 2014 22:45

El PSC denuncia que la cobertura per desocupació a la província de Tarragona cau per sota de les 40.000 persones
  


La Federació del PSC del "Camp de Tarragona" ha denunciat avui la davallada tant en la cobertura com en les quanties de les prestacions per desocupació a la província de Tarragona.

Així, segons ha destacat el diputat socialista i membre de la Comissió de Treball del Congrés, Joan Ruiz, “els beneficiaris de prestacions per desocupació a Tarragona a data 1 de juny arriben a tan sols 39.406 persones el que suposa una caiguda lliure en relació als més de 50.000 aturats tarragonins que rebien una prestació d’atur l’any passat. Per desgràcia no estem parlant de persones que han trobat feina (l’atur registrat és superior a les 65.000 persones a la demarcació) si no de ciutadans a qui s’esgota la prestació i el subsidi extraordinari dels 426 euros i es queden sense cap ajuda per fer front a la situació material de les seves famílies.”

La quantia mitjana de les prestacions per beneficiari al mes també ha caigut dels 880 euros per persona l’any passat als 830 euros actuals, el que suposa un descens de 50 euros mensuals una xifra superior, fins i tot, a la mitjana nacional.

“Aquestes dades no són fruït de l’atzar si no de les retallades que ha aplicat el Govern del PP que no ha fet res més que posar dificultats als ciutadans que es troben a l’atur per tal que puguin cobrar les prestacions per desocupació i percebre la renta activa d’inserció. Mentre, es dóna barra lliure als grans delinqüents fiscals amb una amnistia fiscal a mida i s’intenta estalviar diners de les prestacions als aturats, un dels col•lectius socials més vulnerables als efectes de la crisi, aquesta és la realitat.”

En relació a aquesta qüestió, el PSC s’ha compromès a impulsar iniciatives parlamentàries per ampliar la cobertura social als desocupats. “Durant el Govern socialista la taxa de protecció va arribar a cobrir el 85% del total d’aturats tarragonins, un percentatge que no ha parat de baixar amb el PP. Intentar estalviar retallant en prestacions per desocupació és indigne, així de clar. Nosaltres creiem el contrari, cal protegir a les persones que han perdut la feina perquè molts viuen situacions dramàtiques com a conseqüència de la falta de recursos econòmics”, ha afirmat Joan Ruiz
publicat a
.Preview
technorati tags:

Sobre aturats sense ajuts a TARRAGONA-RADIO - 15 de juliol

Posted by jruiz on 15 Juliol, 2014 14:33


El PSC denuncia la davallada de la cobertura per desocupació a la demarcació


La Federació del PSC del Camp de Tarragona ha denunciat  la caiguda de la cobertura i les quanties de les prestacions per desocupació a la demarcació de Tarragona.
Segons ha destacat el diputat socialista i membre de la Comissió de Treball del Congrés, Joan Ruiz, els beneficiaris de prestacions per desocupació a Tarragona 
no superen les 40.000 persones. Això suposa una caiguda lliure en relació als més de 50.000 aturats tarragonins que rebien una prestació d’atur l’any passat. 
Ruiz subratlla que es tracta de ciutadans a qui s’esgota la prestació i el subsidi extraordinari dels 426 euros i es queden sense cap ajuda per fer front a la situació material de les seves famílies.
La quantia mitjana de les prestacions per beneficiari al mes també ha caigut dels 880 euros per persona l’any passat als 830 euros actuals, amb un descens de 50 euros mensuals, una xifra superior, fins i tot, a la mitjana nacional.
El PSC culpa d'aquesta situació a les retallades que ha aplicat el Govern del PP. Segons els socialistes, les mesures no han fet res més que posar dificultats als ciutadans que es troben a l’atur per tal que puguin cobrar les prestacions per desocupació i percebre la renta activa d’inserció. 
El PSC s’ha compromès a impulsar iniciatives parlamentàries per ampliar la cobertura social als desocupats.

publicat a

 Preview    

technorati tags:

INTERVENCIÓ SOBRE LA CONNEXIÓ ENTRE LA A7 I L'AP7 A LA PUNTA DE LA MORA - 24 de juny

Posted by jruiz on 08 Juliol, 2014 17:52

technorati tags:

INTERVENCIÓ SOBRE LA CONNEXIÓ ENTRE LA A7 I L'AP7 A LA PUNTA DE LA MORA - 24 de juny

Posted by jruiz on 08 Juliol, 2014 17:52

technorati tags:

Sobre l'atur dels discapacitats a TARRAGONA-RADIO - 7 de juliol

Posted by jruiz on 07 Juliol, 2014 23:55

El PSC denuncia l'increment de l'atur entre els tarragonins amb discapacitat

20140707-TR-atur i discapacitat

El PSC denuncia que l’atur entre els tarragonins amb discapacitat s’ha més que doblat en els darrers quatre anys.

Segons la federació socialista del Camp de Tarragona, la llista de persones amb discapacitat s’ha incrementat de manera progressiva. L’any passat es va tancar amb més de 2.500, segons resposta oficial del Govern del PP a una pregunta parlamentària del grup socialista del Congrés.

Segons ha subratllat el diputat Joan Ruiz, aquest increment desmesurat no és fruït de l’atzar sinó de les retallades que els Governs de CiU i PP han aplicat en matèria de polítiques d’incentivació a la contractació de persones amb discapacitat que havien implementat els Governs socialistes

publicat a

.

technorati tags:

Sobre l'atur dels discapacitats a TARRAGONA21 - 7 de juliol

Posted by jruiz on 07 Juliol, 2014 23:44

L’atur entre els discapacitats a la província s’ha doblat en només quatre anys

El diputat tarragoní Joan Ruiz

La Federació del PSC del Camp de Tarragona ha denunciat aquest dilluns que l’atur entre els tarragonins amb un grau de discapacitat superior al 33% s’ha més que doblat en els darrers quatre anys. Així, si l’any 2014 hi havia 1.160 persones amb discapacitat inscrites a les llistes de l’atur registrat aquesta xifra no ha fet res més que créixer any rere any: 1.576 discapacitats aturats el 2011, 2.067 el 2012 i 2.522 el 2013, segons resposta oficial del Govern del PP a una pregunta parlamentària del grup socialista del Congrés.

Segons ha subratllat el diputat socialista Joan Ruiz, “aquest increment desmesurat no és fruït de l’atzar sinó de les retallades que els Governs de CiU i PP han aplicat en matèria de polítiques d’incentivació a la contractació de persones amb discapacitat que havien implementat els Governs socialistes.”

“Els socialistes denunciem amb vehemència aquest nou torpede directe contra els sectors més vulnerables de la nostra societat. Com a conseqüència d’aquestes retallades (i mentre es dóna un xec en blanc als grans evasors de capitals amb una amnistia fiscal a mida) molts d’aquests ciutadans amb discapacitat que es queden a l’atur poden acabar caient en la pobresa, directament, exclosos del mercat laboral i amb les ajudes públiques de prestacions i serveis també en caiguda lliure.”

En aquest sentit, el PSC afirma que les mateixes entitats que es dediquen a la inserció laboral de les persones amb discapacitat denuncien que les aportacions públiques destinades a finançar els seus programes han davallat un 60%, el que suposa uns 53 milions d’euros menys per ajudar a facilitar l’entrada dels ciutadans amb discapacitat al mercat de treball

publicat a

.

technorati tags:

Sobre l'atur dels discapacitats a CIRCDETARRAGONA.COM - 7 de juliol

Posted by jruiz on 07 Juliol, 2014 22:31

El PSC del Camp de TGN denuncia l'augment imparable de l'atur entre els discapacitats des de 2010

La Federació del PSC del Camp de Tarragona ha denunciat aquest dilluns que l’atur entre els tarragonins amb un grau de discapacitat superior al 33% s’ha més que doblat en els darrers quatre anys. Així, si l’any 2010 hi havia 1.160 persones amb discapacitat inscrites a les llistes de l’atur registrat aquesta xifra no ha fet res més que créixer any rere any: 1.576 discapacitats aturats el 2011, 2.067 el 2012 i 2.522 el 2013, segons resposta oficial del Govern del PP a una pregunta parlamentària del grup socialista del Congrés.

Segons ha subratllat el diputat socialista Joan Ruiz, “aquest increment desmesurat no és fruït de l’atzar sinó de les retallades que els Governs de CiU i PP han aplicat en matèria de polítiques d’incentivació a la contractació de persones amb discapacitat que havien implementat els Governs socialistes.”

“Els socialistes denunciem amb vehemència aquest nou torpede directe contra els sectors més vulnerables de la nostra societat. Com a conseqüència d’aquestes retallades (i mentre es dóna un xec en blanc als grans evasors de capitals amb una amnistia fiscal a mida) molts d’aquests ciutadans amb discapacitat que es queden a l’atur poden acabar caient en la pobresa, directament, exclosos del mercat laboral i amb les ajudes públiques de prestacions i serveis també en caiguda lliure.”

En aquest sentit, el PSC afirma que les mateixes entitats que es dediquen a la inserció laboral de les persones amb discapacitat denuncien que les aportacions públiques destinades a finançar els seus programes han davallat un 60%, el que suposa uns 53 milions d’euros menys per ajudar a facilitar l’entrada dels ciutadans amb discapacitat al mercat de treball.

“El PSC ha defensat reiteradament la posada en marxa d’un pla de xoc per posar el fil a l’agulla a una realitat tan dramàtica i injusta. Cal recordar que les retribucions salarials dels discapacitats ja són de mitjana tres vegades menors a la de la resta de població laboral. A això cal sumar-hi que la taxa d’atur de llarga durada també és sensiblement superior a la de la resta de treballadors. És indigne, així de clar, que CiU i PP vulguin també carregar la factura de la crisi sobre el col·lectiu de discapacitats, tallant de soca-arrel així els avenços que s’havien aconseguit durant el Govern socialista”, ha conclòs el diputat tarragoní

Foto: btv.cat

publicat a

 

.

Foto: btv.cat
technorati tags:

El bloc del Joan Ruiz

jruiz

Recentment

Arxius

Subscripció