Maneres d'afrontar la vida!

09 Maig, 2008 17:39
Publicat per evacp, Reflexions Personals

  Un dels altres contes que em van fer reflexionar bastant va ser aquest que posaré!!

Els estats d'ànims de les persones influeixen moltíssim al llarg del seu camí! Aquests dies mentres estava a  l'hospital amb la meva mare he pogut observar molta gent.  (no era res greu, una petita operació!)

Mentre observa aquella planta, vaig veure tot tipus de persones les quals tenien el  mateix objectiu, lluitar i seguir el seu camí! Gent optimista i altra de pessimista!! Realment quan estàs per aquests llocs te'n dones compte de la realitat de la vida, avui estàs bé i demà et trobes al llit d'un hospital lluitant per alguna cosa en concret.

Aquests dies pensava, ara estic bé i sóc forta perquè vaig d'acompanyant però potser algun dia els papers canvien i em trobo amb aquell llit tant fred!! Les hores mortes que passes als hospitals et fan reflexionar molt i et passen massa coses negatives pel cap!! Sort que son moments puntuals perquè sinó malament!!

Crec que les coses s'han d'intentar agafar amb optimisme i amb ganes de lluitar perquè el teu propi estat d'ànim et marca el camí.

Bé, vaig a posar aquest conte que és molt maco!

 (Segueix)

3 Comentaris | 0 RetroenllaçOs
 

Un conte per reflexionar!

09 Maig, 2008 11:06
Publicat per evacp, Reflexions Personals

Aquests dies he estat llegint al meu autor preferit i em va agradar molt aquest conte i avui l'he volgut posar al meu bloc.

Aquest conte dona molt a la reflexió!! A mi m'ha fet pensar molt amb una amiga meva, la història no té res a veure però et fa pensar quan intentes ajudar amb algú i aquesta persona no es deixa.

 (Segueix)

Comentaris | 0 RetroenllaçOs